Cubigo Care

Een eenvoudige app die alle toepassingen en diensten samenbrengt die ouderen en hun familie nodig hebben zodat de oudere langer zelfstandig en comfortabel thuis kan blijven wonen. Met duidelijke 'cubes' of iconen één eenvoudig scherm krijgt u een overzicht alle diensten die u wil gebruiken, zoals een kalender, berichten, boodschappen bestellen, hulp vragen voor een klus, afspraken maken met de huisarts, foto's van kleinkinderen bekijken enz. U kunt ook uw eigen kanalen toevoegen zoals Facebook of Youtube.

Cubigo is eenvoudig in gebruik, overzichtelijk en u kunt niets verkeerds doen. Cubigo is overal beschikbaar waar internetconnectie is en te gebruiken op laptop, tablet, smartphone. De app is ook een goede ondersteuning voor wie als mantelzorger voor een naaste zorgt. Persoonlijke informatie wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden. De app won al verschillende prijzen zoals de Zorgidee Award voor het beloftevolste project en de IWT Innovatie Award in de categorie projecten met een hoge maatschappelijke relevantie.

Aandachtspunten van onze adviesgroep
Een uitgebreid profiel of dossier van de gebruiker kan gedeeld worden met zorgverleners - uiteraard als de gebruiker dit toestaat. Leden van de CM hebben extra functionaliteiten. 

Voor wie is de app?

Voor al wie ouder wordt en zijn familie. Ook voor andere naasten, zorgverleners, buren en bedrijven.

Door wie is de app gemaakt?

De Belgische ondernemer Geert Houben en het bedrijf Aristoco.

Hoeveel kost de app?

Gratis.

In welke talen is de app beschikbaar?

Nederlands.

Onze beoordeling
Beschikbaar op

Bekijk ook deze apps