Disclaimer

U vindt hier de algemene gebruiksvoorwaarden voor deze website.

Copyright

Alle informatie op deze website mag u vrij gebruiken voor privé-doeleinden. U mag de informatie op deze site gratis verspreiden in familiekring. Als u informatie naar een ruimer publiek wil verspreiden, moet u hiervoor de expliciete toestemming vragen. De teksten en afbeeldingen op deze site worden immers door auteursrechten beschermd. U kunt uw verzoek sturen naar webmaster@komoptegenkanker.be.

Aansprakelijkheid

Allesoverkanker.be streeft ernaar u zo goed mogelijk en correct te informeren. De informatie op de website wordt vooraf nauwkeurig op zijn juistheid gecontroleerd. Mocht de informatie toch fouten bevatten, dan kan Kom op tegen Kanker, de initiatiefnemer van allesoverkanker.be, hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Allesoverkanker.be neemt ook links op naar websites die beheerd worden door derden. Deze links zijn uitsluitend informatief bedoeld. Allesoverkanker.be controleert de informatie op deze websites niet en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze sites.

Linkenbeleid

Links naar allesoverkanker.be

Allesoverkanker.be moedigt linken naar haar website aan. Als u een link naar allesoverkanker.be wil leggen, gelieve te linken naar https://www.allesoverkanker.be. Als u een beschrijving van deze website aan uw link wil toevoegen, kan u het volgende gebruiken:

Allesoverkanker.be is een website waar (ex-)kankerpatiënten en hun omgeving terechtkunnen voor alle informatie rond kanker (medisch, psychosociaal, lotgenotencontact, activiteiten …). Allesoverkanker.be is een initiatief van Kom op tegen Kanker.

Ook diep linken, of linken naar aparte pagina's binnen deze website, kan.

Links op allesoverkanker.be

Kom op tegen Kanker neemt ook links op naar andere websites. Ze hanteert daarbij onder andere de volgende criteria. De website

  • vult de informatie op allesoverkanker.be aan of versterkt ze
  • biedt geloofwaardige, accurate, actuele informatie met een stevige wetenschappelijke basis
  • wordt geregeld herwerkt en geüpdatet

Privacybeleid

Lees hier het privacybeleid van Kom op tegen Kanker.

Gebruik van cookies

Lees hier meer over het cookiebeleid van Kom op tegen Kanker.