Disclaimer

Algemene gebruiksvoorwaarden voor deze website.

Copyright

Alle informatie op deze website mag je vrij gebruiken voor privédoeleinden. je mag de informatie op deze site gratis verspreiden in familiekring. Als je informatie naar een ruimer publiek wil verspreiden, moet je hiervoor de expliciete toestemming vragen. De teksten en afbeeldingen op deze site worden immers door auteursrechten beschermd. Je kunt een verzoek sturen naar webmaster@komoptegenkanker.be.

Aansprakelijkheid

Allesoverkanker.be streeft ernaar u zo goed mogelijk en correct te informeren. De informatie op de website wordt vooraf nauwkeurig op zijn juistheid gecontroleerd. Mocht de informatie toch fouten bevatten, dan kan Kom op tegen Kanker, de initiatiefnemer van allesoverkanker.be, hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Allesoverkanker.be neemt ook links op naar websites die beheerd worden door derden. Deze links zijn uitsluitend informatief bedoeld. Allesoverkanker.be controleert de informatie op deze websites niet en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze sites.

Linkenbeleid

Links naar allesoverkanker.be

Allesoverkanker.be moedigt linken naar haar website aan. Als je een link naar allesoverkanker.be wil leggen, gelieve te linken naar https://www.allesoverkanker.be. Als je een beschrijving van deze website aan je link wil toevoegen, kun je het volgende gebruiken:

Allesoverkanker.be is een website waar (ex-)kankerpatiënten en hun omgeving terechtkunnen voor alle informatie rond kanker (medisch, psychosociaal, lotgenotencontact, activiteiten …). Allesoverkanker.be is een initiatief van Kom op tegen Kanker.

Ook diep linken, of linken naar aparte pagina's binnen deze website, kan.

Links op allesoverkanker.be

Kom op tegen Kanker neemt ook links op naar andere websites. Ze hanteert daarbij onder andere de volgende criteria. De website

  • vult de informatie op allesoverkanker.be aan of versterkt ze
  • biedt geloofwaardige, accurate, actuele informatie met een stevige wetenschappelijke basis
  • wordt geregeld herwerkt en geüpdatet

Privacybeleid

Lees het privacybeleid.

Gebruik van cookies

Lees meer over het cookiebeleid.

Stel je vraag over kanker

Contacteer de Kankerlijn

Bel 0800 35 445
Nu niet beschikbaar
Ma-vrij 9-12u en 13-17u
Chat met de Kankerlijn
Nu offline Beschikbaar op 02/10/2023 om 09:00
Ma 9-12u
Woe 14-17u en 19:30-22:30u
Laatst aangepast op