CMP Vlaanderen

CMP Vlaanderen vzw is een contactgroep die de belangen behartigt van patiënten met multipel myeloom (MM) en Waldenströms macroglobulinemia (WM), twee zeldzame aandoeningen in het bloed.

Wat doen we?

  • We bieden betrouwbare en verantwoorde informatie
  • We organiseren geregeld symposia en regionale ontmoetingsmomenten
  • We profileren ons als een vereniging die op alle niveaus wil (samen)werken om de zorg- en de levenskwaliteit van de medepatiënten te handhaven en/of te verbeteren.

CMP onderhoudt contacten met andere patiëntenverenigingen en actoren in het veld, zowel nationaal als internationaal. Eveneens wordt samengewerkt met andere belanghebbende disciplines en instanties uit de medische sector en zorgverstrekking.

CMP Vlaanderen is lid van Radiorg.be, een alliantie van een 50-tal Belgische verenigingen van patiënten die lijden aan een zeldzame ziekte. Ook individuele patiënten waarvoor nog geen vereniging bestaat en ieder die meeijvert voor de doelstellingen is welkom bij deze alliantie.

Contactgegevens

CMP Vlaanderen

Boordeken 4 , 2980 Zoersel Bekijk in Google maps

Community

Bent u benieuwd naar het verhaal van anderen? Wilt u zelf uw ervaringen delen? Vind in de online community van Kanker.nl iemand die hetzelfde doormaakt als u.