Strong Together na Borstoperatie

Strong Together na Borstoperatie is een nieuwe lotgenotengroep voor jonge, nog werkende vrouwen met borstkanker in de regio Roeselare.

Wie zijn we?

Wij maken deel uit van de lotgenotengroep Samen na Borstoperatie.

Wat doen we?

  • We organiseren informatiemomenten met deskundige sprekers voor lotgenoten en hun partners (in het CM-kantoor¬†Mandellaan 79 in Roeselare)
  • Wij bieden contact aan met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt, per telefoon of per e-mail
  • We zijn een luisterend oor voor alle vragen, suggesties, of voor wie gewoon nood heeft aan een warme babbel

Ons jaarprogramma is te vinden op www.strongtogethernabo.be.

Contactgegevens

Strong Together na Borstoperatie

8800 Roeselare Bekijk in Google maps

Forum

Re: Borstprothese op maat

Dag Lien,

Ik zou je graag helpen, maar kan pas binnen een kleine maand deelnemen aan je enquete daar ik twee weken geleden pas geopereerd bent.
Momenteel heb ik nog een voorlopige prothese en moet ik wachten tot het litteken genezen is om mijn siliconen prothese te bestellen.
Daarom volgende vraag : wat is je deadline ?

Groetjes,
Sandra

Ervaring PC

Hallo,
Een half jaar geleden heb ik een borstamputatie ondergaan wegens een hormoongevoelige borstkanker. Er werd een expander geplaatst. Ik had geen chemo en bestraling nodig. Na enkele consultaties bij mijn huidige PC , second opinion  PC en advies van de HA, heb ik nu de keuze gemaakt een diepflap te laten doen, ik zal daarna waarschijnlijk nog lippofilling moeten ondergaan. Ik besef dat het een zware ingreep is en ben er wel bang voor maar ik ga mij erop instellen en me goed voorbereiden;
Ik ben zoekende naar lotgenoten die zich voor een diepflap door PC Maarten Doornaert in Zottegem lieten opereren. Hoe heb je dit ervaren?