B-lief

Geconfronteerd worden met borstkanker is ingrijpend. Lotgenotencontact kan daarbij helpen en onderlinge steun bieden. Op welk moment ook: na de diagnose, gedurende of na uw behandeling. Wij zijn actief in de regio Brussel-Halle-Vilvoorde.

Wat doen we?

Wij organiseren informatieve en creatieve momenten voor mensen met borstkanker in de regio Brussel-Halle-Vilvoorde.

Wilt u graag

  • via mail informatie ontvangen over onze activiteiten? Stuur een bericht met uw naam en e-mailadres naar info.blief@gmail.com of surf naar onze website www.b-lief.webnode.be of Facebookgroep
  • naar een activiteit komen? U vindt onze activiteiten hieronder, en in de agenda van het tijdschrift Leven van Kom op tegen Kanker
  • bellen? Dat kan op nummer 0479 82 04 58

Contactgegevens

B-lief

Bloemendallaan 85, 1853 Strombeek Bekijk in Google maps

Forum

Borstreconstructie na gedeeltelijke amputatie linkerborst

Toen ik 43 jaar was, is een tumor ontdekt...Geen uitzaaiingen...Maar wel operatie, bestraling. Er kan een borstprothese geplaatst worden onder de borstspier! Maar met filers erbij komt de vraagprijs van de chirurg al tot 3.000,- Euro. Da's niet niks.
Iemand goede ervaringen? Met soort operatie en een echt goede chirurg. P.S.: dr. pl. Chirurg Coenen Cl, of  dr. pl. Chirurg Mertens M. niet zo'n goede ervaring.

Re: 9 okselklieren aangetast

Hey Bonnie, hoe gaat het intussen met jou? We zijn al een jaar verder nu.
Ik denk dat geen enkele dokter een prognose uitspreekt maar hou voor ogen dat borstkanker de best behandelbare kanker is en dat je niet voor niets die chemo krijgt.
Probeer positief te blijven.
Zelf had ik in mei 2018 een hormoongevoelige borstkanker en 4 aangetaste oksel klieren zonder doorbraak.
Als je graag via een andere weg contact neemt, lees ik het wel.
Warme groeten
Nancy