Talk Blue Vlaanderen

Talk Blue Vlaanderen is een patiëntenvereniging van en voor mannen en vrouwen met darmkanker, hun partners & zorgverleners.

Darmkanker is een diagnose die je leven en het leven van wie je dierbaar is op zijn kop zet. Operatie(s), chemo, bestraling, weken en maanden revalideren, leren leven met blijvende ongemakken …

Naast professionele zorgverlening kan contact met lotgenoten een onmisbare steun en hulp zijn. Daarom vinden  wij babbelmomenten met een een (gratis) drankje zo belangrijk op al onze activiteiten – ook bij voordrachten.

Wat doen we?

  • Wij organiseren jaarlijks een zestal ontmoetingsmomenten voor darmpatiënten, partners en zorgverleners in Brugge: een gevarieerde mix van informatieve sessies én sociale activiteiten. 

  • Wij proberen een verzameling aan te leggen van interessante online info voor darmkankerpatiënten, hun partners en zorgverleners. 

Het lidmaatschap is gratis.

Meer info vindt u op onze website: talkbluevlaanderen.be.
Volg ons via facebook.com/talkbluevlaanderen.

Contactgegevens

Talk Blue Vlaanderen

Tramstraat 47 bus 03-01, 8310 Assebroek Bekijk in Google maps

Forum

Behandeling Cetuximab voor uitzaaiingen lever?

Hallo daar,
Ik weet niet hoe actief dit platform nog is gezien de laatste data van de berichten, maar doe een poging tot aanzet reactie hier.

Heeft er nog iemand ervaring met behandeling van darmkanker met uitzaaiingen naar de lever en behandeling met Cetuximab/Zelboraf/ Cotellic?

Ben er zelf heel slecht van met zware huidreacties, ontstoken gewrichten/pezen, misselijkheid en rare onderhuidse rode zwellingen.
Mochten er nog lotgenoten zijn met ervaringen en tips dan hoor ik die graag.

June

Re: Poliep ontdekt

beste lynxis,effectieve antwoorden op je vragen kan ik je niet geven,want ik ben in behandeling voor borstkanker.Maar ik begrijp je bezorgdheid wel helemaal.Ook ik krijg nu nog,negen jaar nà mijn operatie die opmerking " alles is achter de rug,je bent genezen,het is voorbij".Neen,eens geconfronteerd met deze ziekte is het nooit voorbij.Wat mij veel heeft geholpen in het aanvaarden,verwerken,een plaatsje geven,... is praten met een begripvolle psychologe en vooral de steun en het luisterend oor hier op het forum.
Ik zend je veel goede moed en positieve kracht.Je mag me ook altijd een privé sturen,als je daar nood aan hebt