Talk Blue Vlaanderen

Talk Blue Vlaanderen is een patiëntenvereniging van en voor mannen en vrouwen met darmkanker, hun partners & zorgverleners.

Darmkanker is een diagnose die je leven en het leven van wie je dierbaar is op zijn kop zet. Operatie(s), chemo, bestraling, weken en maanden revalideren, leren leven met blijvende ongemakken …

Naast professionele zorgverlening kan contact met lotgenoten een onmisbare steun en hulp zijn. Daarom vinden  wij babbelmomenten met een een (gratis) drankje zo belangrijk op al onze activiteiten – ook bij voordrachten.

Wat doen we?

  • Wij organiseren jaarlijks een zestal ontmoetingsmomenten voor darmpatiënten, partners en zorgverleners in Brugge: een gevarieerde mix van informatieve sessies én sociale activiteiten. 

  • Wij proberen een verzameling aan te leggen van interessante online info voor darmkankerpatiënten, hun partners en zorgverleners. 

Het lidmaatschap is gratis.

Meer info vindt u op onze website: tbv.be.
Volg ons via facebook.com/talkbluevlaanderen.

Contactgegevens

Talk Blue Vlaanderen

Tramstraat 47 bus 03-01, 8310 Assebroek Bekijk in Google maps

Community

Bent u benieuwd naar het verhaal van anderen? Wilt u zelf uw ervaringen delen? Vind in de online community van Kanker.nl iemand die hetzelfde doormaakt als u.