Missing You

Missing You vzw is een vrijwilligersorganisatie die zich in heel Vlaanderen inzet voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die een dierbare verloren zijn. Aangezien jonge mensen ook tijd en ruimte nodig hebben om hun verlies te verwerken, wil Missing You hen hierin (onder-)steunen door hen enerzijds in contact te brengen met lotgenoten en anderzijds door het sensibiliseren van hun omgeving en de bredere maatschappij.

Wat doen we?

  • Kinderen, jongeren en jongvolwassenen (vanaf 6 t.e.m. 30 jaar) die een dierbare verloren zijn enerzijds met lotgenoten in contact brengen door maandelijks creatieve lotgenotengroepen te organiseren in elke Vlaamse provincie, een jaarlijkse ontmoetingsdag en een jaarlijks rouwkamp in de zomervakantie. Anderzijds door online een informatief en educatief aanbod omtrent rouw aan te bieden.

  • Het bredere netwerk van jonge rouwenden en de maatschappij informeren en sensibiliseren aan de hand van een educatie aanbod (vormingen, workshops en educatief materiaal).

Online

Contactgegevens

Missing You

Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent Bekijk in Google maps

Community

Bent u benieuwd naar het verhaal van anderen? Wilt u zelf uw ervaringen delen? Vind in de online community van Kanker.nl iemand die hetzelfde doormaakt als u.