Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen vzw

Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen vzw is een lotgenotengroep voor mensen met de ziekte van Hodgkin of een non-hodgkinlymfoom (ook CLL, cutane lymfomen en de ziekte van Waldenström), hun partners en familie. LVV biedt ondersteuning in de vorm van lotgenotencontact en informatie over de ziekte, behandelingen en nazorg.

Als patiëntenorganisatie proberen wij onze lotgenoten te informeren en met elkaar in contact te brengen.  Wij zijn er bovendien niet alleen voor lymfeklierkankerpatiënten, maar ook voor hun naasten. 

Tijdens onze bijeenkomsten en ons jaarlijks symposium voorzien wij ruim de tijd om onder lotgenoten ervaringen uit te wisselen. Patiënten en familie kunnen ook via onze besloten Facebookgroep met lotgenoten en naasten in contact komen. Via onze webinars houden we je op de hoogte van nieuwe behandelingen. Wij behartigen bovendien ook de belangen van lymfeklierkankerpatiënten bij diverse organisaties.

Op onze website staat niet enkel medische maar ook praktische informatie. Je kan er tevens verschillende brochures over de ziekte, behandelingen en nevenwerkingen gratis aanvragen.  

lotgenotengroep lymfklierkanker vereniging
Adres

Stekkestraat 70
2235 Houtvenne
België

Open in Google Maps
Met steun van: Kom Op tegen Kanker