Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen vzw

Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen vzw is een lotgenotengroep voor mensen met de ziekte van Hodgkin of een non-hodgkinlymfoom, hun partners en familie. De vereniging wil patiënten ondersteuning bieden tijdens en na hun behandeling.

Als patiëntenorganisatie proberen wij onze lotgenoten te informeren en met elkaar in contact te brengen.  Wij zijn er bovendien niet alleen voor lymfeklierkankerpatiënten (hodgkin- en non-hodgkinpatiënten) maar ook voor hun naasten. 

Tijdens onze bijeenkomsten en ons jaarlijks symposium voorzien wij ruim de tijd om onder lotgenoten ervaringen uit te wisselen. Patiënten en familie kunnen ook via onze besloten Facebookgroep ervaringen met elkaar uitwisselen. Wij behartigen bovendien ook de belangen van lymfeklierkankerpatiënten bij diverse organisaties. 

Op onze website www.lymfklierkanker.be staat niet enkel medische maar ook praktische informatie. Je kan er tevens gratis de brochure 'Leven met lymfeklierkanker' aanvragen en je vindt er ook de contactgegevens van onze vrijwilligers terug. 

Contactgegevens

Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen vzw

Stekkestraat 70, 2235 Houtvenne Bekijk in Google maps

Community

Bent u benieuwd naar het verhaal van anderen? Wilt u zelf uw ervaringen delen? Vind in de online community van Kanker.nl iemand die hetzelfde doormaakt als u.