Kleine Prins

Kleine Prins vzw zet zich in Limburg in voor kinderen die voor de leeftijd van 18 getroffen worden door een vorm van kanker of een andere levensbedreigende ziekte. 

Kleine Prins vzw is in 1974 opgericht door de ouders van Steven, een kind met kanker. Ondertussen is de vzw uitgegroeid tot een grote groep vrijwillige medewerkers. Een groot deel van die vrijwilligers zijn ouders die de impact van de diagnose kanker bij een kind uit eigen ervaring kennen. Kleine Prins is hun netwerk waarbinnen ze kennis, ervaring en relaties met andere ouders en kinderen delen. Kleine Prins staat haar gezinnen bij met emotionele, materiële en financiële steun.

In de voorbije veertig jaar heeft vzw Kleine Prins een 500-tal gezinnen begeleid, in Limburg en aangrenzend. Op dit moment hebben wij 57 gezinnen in begeleiding.

Contactgegevens

Kleine Prins

Kiezelstraat 6, 3600 Genk Bekijk in Google maps

Forum

Re: Kanker heb je niet alleen - Eindwerk als Gezondheidscoach

Waarschijnlijk te laat...maar je weet nooit. elienminnebo@hotmail.com

Net bevallen, 30 jaar en partner heeft ALL

Hoi iedereen!

Ik zoek partners of mensen die zelf ALL hebben die met mij contact willen nemen. 3 maand geleden kregen wij het nieuws, ALL. Mijn man is nu door zijn 2e kuur en heeft nu 2 weken 'rust'. Ikzelf ben 3 weken geleden bevallen van ons tweede kindje, Gust. Ik zoek mensen die met me willen praten of die iemand kennen die dit zou willen. Ik voel me zo verdrietig en alleen in deze situatie.... Ik ben van Gent, de behandeling vindt plaats in UZ Gent.
Graag jullie reactie! Groetjes