KiKOV

KiKOV-Leuven is de Kinderkanker Oudervereniging verbonden met UZ Gasthuisberg in Leuven. De vzw is ontstaan uit de ervaringen van verschillende ouders van een kind met kanker. Wij voelden dat er nood was aan ondersteuning en kennis van ouders die hetzelfde meemaken. Bekijk hier het filmpje naar aanleiding van de lancering van onze nieuwe naam.

Wij zetten ons vrijwillig in omdat we families willen helpen die met kanker bij een kind geconfronteerd worden. KiKOV wil helpen door een ontmoetingsplaats te zijn, door een luisterend oor te bieden, door patiënten en hun ouders een fijne afleiding te bezorgen. De vereniging organiseert allerlei activiteiten voor lotgenoten, patiënten en ouders, en probeert elk jaar opnieuw de lopende projecten verder te zetten met de beperkte middelen waarover we beschikken.

Contactgegevens

KiKOV

L. Thevenetlaan 9, 1500 Halle Bekijk in Google maps

Forum

Re: Kanker heb je niet alleen - Eindwerk als Gezondheidscoach

Waarschijnlijk te laat...maar je weet nooit. elienminnebo@hotmail.com

Net bevallen, 30 jaar en partner heeft ALL

Hoi iedereen!

Ik zoek partners of mensen die zelf ALL hebben die met mij contact willen nemen. 3 maand geleden kregen wij het nieuws, ALL. Mijn man is nu door zijn 2e kuur en heeft nu 2 weken 'rust'. Ikzelf ben 3 weken geleden bevallen van ons tweede kindje, Gust. Ik zoek mensen die met me willen praten of die iemand kennen die dit zou willen. Ik voel me zo verdrietig en alleen in deze situatie.... Ik ben van Gent, de behandeling vindt plaats in UZ Gent.
Graag jullie reactie! Groetjes