Kanker en zwangerschap

Wij zijn een online praatgroep voor vrouwen en hun partners die geconfronteerd worden met kanker tijdens de zwangerschap.

Wie zijn we?

We hebben op Facebook een ‘Praatgroep Kanker en Zwangerschap’. Die is bedoeld als forum waar vrouwen en hun partners die geconfronteerd werden of worden met kanker tijdens de zwangerschap, op een fijne manier met elkaar in verbinding kunnen komen. De groep is ‘geheim’, wat betekent dat andere Facebookgebruikers niet kunnen achterhalen dat u betrokken bent bij dit thema. De online praatgroep is ontstaan uit de onderzoeksgroep ‘Kanker en Zwangerschap’ van de KU Leuven en het UZ Leuven. De groep wordt beheerd door een lotgenote en twee psychologen.

Waarvoor kunt u terecht in deze groep?

  • Voor tips, vragen, weetjes, ideeën, … zolang het op een respectvol en constructieve manier gebracht wordt. 
  • Vindt u het moeilijk om een bepaald thema zelf aan te brengen, neem dan contact met ons op zodat wij rond dit thema een bericht kunnen plaatsen
  • Concrete vragen over uw behandeling bespreekt u het best met uw behandelend arts

Aansluiten bij de Facebookgroep

Stuur een mail naar mariexastrid.vanhoorick@uzleuven.be en vertel hoe u betrokken bent bij het thema kanker en zwangerschap; u wordt dan aan de groep toegevoegd.

Contactgegevens

Kanker en zwangerschap

Herestraat 49, 3000 Leuven Bekijk in Google maps

Community

Bent u benieuwd naar het verhaal van anderen? Wilt u zelf uw ervaringen delen? Vind in de online community van Kanker.nl iemand die hetzelfde doormaakt als u.