Hedera

Hedera is er om vrouwen en mannen die met borstkanker geconfronteerd zijn of werden, hun partners, familie en omgeving, een riem onder het hart te steken en hen te steunen waar nodig via informatie en gespreksavonden. 

Een bange dag: je krijgt de diagnose borstkanker. Jouw hele wereld stort in, er wacht je een lange en harde strijd om deze klap fysiek en mentaal te boven te komen. Weet dat je niet alleen bent om dit gevecht te voeren.

Hedera reikt je de hand en wil samen met u deze strijd draaglijker maken. We hebben het allemaal meegemaakt: operatie, verminking, chemo, bestraling, haaruitval en andere bijwerkingen en gevolgen van de behandeling. Soms ook de harde maar mooie weg van de reconstructie, de lange en moeizame wandeling naar genezing en een nieuw leven. Doe een beroep op ons bij elke stap van deze weg!

Wat doen we?

  • Vrouwen en mannen met borstkanker of hun partners, familie en omgeving een riem onder het hart steken, hen steunen waar nodig via informatie en gespreksavonden.
  • Op geregelde tijdstippen houden we een informele, gezellige babbel … zonder enige verplichting.
  • Activiteiten zoals wandelingen, relaxatie, knutselen, feestjes, uitstapjes, barbecue, operettebezoek ...
  • We hebben een besloten Facebookgroep voor als wie nood heeftt aan een schouder, antwoorden zoekt, of lotgenoten. Aanmelden verplicht voor de besloten groep, zodat je voor buitenstaanders onbekend blijft. 
  • Geef ons de kans om jou te steunen, tijdens of na de behandeling. Want een lotgenoot ben je voor de rest van je leven.
lotgenotengroep Hedera
Adres

Allemanshofstraat 40/101
2880 Bornem
België

Open in Google Maps
Met steun van: Kom Op tegen Kanker

Alle contactmogelijkheden

Nicole Van Geel

Andere activiteiten van deze organisator

02 feb 2023

Gratis zorgmassage (herbalanceringsmassage) voor het lichaam

‘n witte Roos
Hasselt
02 feb 2023

Individuele zorgmassage (09.00u)

Inloophuis Leuven
Leuven
02 feb 2023