Flaya

Flaya organiseert lotgenotencontact en activiteiten voor jongeren met en na kanker, voor hun partners, soulmates, familie en vrienden.

Jaarlijks krijgen bijna 1000 jongeren de diagnose kanker te horen in België. Er is een grote nood aan een eigen platform om er te zijn voor elkaar. Daarom werd FLAYA (Flanders Adolescent and Young Adults with Cancer) opgericht. Geen saaie meetings, veeleer crazy bungeejumping, summer festivals, wellness voor gevorderden, buitenlandse citytrips, leeftijdsspecifieke infosessies op jongerenniveau, cocktailnights, yoga voor de spiritual ones, food-get-togethers, legendarische ziekenhuisbezoeken, onvoorwaardelijke vriendschap en zo veel meer ... Kortom iets waardevols.

Flaya is steeds op zoek naar jongeren om mee te dromen, doen, durven en denken.

Bent u jong en wilt u graag deel uitmaken van onze groep? Hebt u nood aan lotgenotencontact? Komt u graag eens naar onze events? Wil u een eigen project op poten zetten? Hebt u een activiteit die u altijd al had willen organiseren? Hebt u nood aan meer leeftijdsspecifieke informatie over een bepaald thema? Grijp nu uw kans en doe uw ding samen met Flaya. Wij willen samen uw stem laten weerklinken en u een platform bieden om te ontplooien! Zak dus zeker eens af naar een van onze events of lotgenotendagen.

Contactgegevens

Flaya

Forum

invloed van leukemie op het zelfbeeld

hallo iedereen

Ik kan me goed inbeelden dat een ziekte zoals leukemie heel wat doet met een mens.
Daarom vraag ik me ook af wat voor invloed dit ook allemaal heeft op iemand. zoals de invloed van de behandelingen en het ziek zijn. ook hoe de omgeving en vrienden er mee omgaan.
Dit jaar zal mijn eindwerk rond het zelfbeeld gaan van leukemiepatiënten.

Wie even zijn hart wil luchten of open staat om verder te helpen met mijn eindwerk aan de hand van zijn verhaal.
Laat gerust iets weten en alvast bedankt.


vriendelijke groeten hanne van exem
contact opnemen kan via het e-mailadres:

Inloophuis

Momenteel zijn wij (studenten ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam) een onderzoek aan het doen naar de behoeften van bezoekers van De Kraanvogel in Amsterdam-Oost. De Kraanvogel is een inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten. Hiervoor willen wij graag een aantal vragen aan u stellen. Het zou fijn zijn als u deze voor ons wilt beantwoorden. Met het invullen van deze enquête geeft u automatisch toestemming om deze informatie te gebruiken voor ons onderzoek. Uw gegevens blijven volledig anoniem.

https://nl.surveymonkey.com/r/MFGT7ZJ