EnVie

EnVie organiseert lotgenotencontact en activiteiten voor mensen met en na borstkanker, voor hun partners, familie en vrienden in de regio Leuven.

Borstkanker ontreddert. De behandeling raakt je in je vrouw zijn. Je leven staat stil. Je hoopt dat het maar voor even is. En ook al krijg je de beste zorg in het ziekenhuis en staan thuis familie en vrienden voor je klaar, toch kan je nood hebben aan contact met een lotgenote. Een blik van herkenning, een woord, een tip, een luisterend oor: het kan je helpen.

Dan is EnVie er voor u: borstkanker verbindt ons.

U kunt ons contacteren via telefoon of mail voor een gesprek, privé of in het ziekenhuis. We organiseren ook informatieve en ontspannende activiteiten in de regio Leuven, Aarschot, Diest en Tienen.

Wilt u graag via mail informatie ontvangen over onze activiteiten? Stuur een mailtje met uw naam en e-mailadres naar envieleuven@gmail.com. U kan ons telefoneren op het nummer 0472 67 35 09 van maandag tot vrijdag tussen 10 en 19 uur. 

Meer info op onze website en onze Facebookpagina.

Community

Bent u benieuwd naar het verhaal van anderen? Wilt u zelf uw ervaringen delen? Vind in de online community van Kanker.nl iemand die hetzelfde doormaakt als u.