Belenos

Belenos is een lotgenotengroep die zich richt naar de iets actievere borstkankerpatiënten en hun familie. Wij brengen (ex-)patiënten samen d.m.v. allerhande activiteiten in de regio Turnhout.

Als geen ander begrijpen wij wat er allemaal in je hoofd omgaat eens je de diagnose borstkanker te horen krijgt. Dan is het belangrijk dat je in contact komt met mensen die je begrijpen met een half woord, die weten wat je voelt en hetzelfde parcours hebben afgelegd: Lotgenoten.

Wij zijn eveneens beschikbaar als een lotgenoot met vragen zit of gewoon eens zijn/haar hart wil luchten. Dan willen wij dat luisterend oor bieden. 

Naast het organiseren van lezingen, workshops en babbelmomenten zorgen wij ook dat onze lotgenoten opnieuw leren bewegen, rekening houdend met de beperkingen die de ziekte en/of de behandeling met zich meegebracht heeft.

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen kan deelnemen aan de activiteiten en lezingen, ook de mensen die na hun behandeling en herstel weer aan het werk gaan, organiseren wij onze activiteiten ’s avonds.

Wil je graag om de twee maanden onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een e-mail naar belenos.kempen@outlook.com met vermelding van uw naam en “inschrijving nieuwsbrief”.

Bestuur Belenos Kempen
Met steun van: Kom Op tegen Kanker

Alle contactmogelijkheden

Andere activiteiten van deze organisator

19 jan 2024

Nieuwjaarsreceptie

Belenos
Oud-Turnhout
27 jan 2024

Wandeling Geel/Meerhout

Belenos
Meerhout
19 feb 2024

Sportinitiatie: Badminton

Belenos
Retie