Gevoel voor tumor

Een humoristisch boek boordevol situaties met voor jonge kankerpatiënten herkenbare situaties. Van dit boek werd in het voorjaar 2018 de tv-serie uitgezonden op Eén.

Inhoud

Op zijn 23ste kreeg Leander Verdievel kanker en werd hij overladen met goedbedoelde cadeaus. Na vijf exemplaren van de biografie van Lance Armstrong besloot hij dat het tijd was voor een ander soort boek. Dat boek ligt nu voor je. Een boek zonder taboes, dat je met veel humor door de wervelwind aan emoties loodst die kanker met zich meebrengt. Een boek dat je op donkere momenten laat lachen en op andere momenten doet vloeken. Een boek boordevol situaties die jij en je omgeving zullen herkennen. 

Gegevens

Auteur(s) Leander Verdievel
Uitgever Lannoo
Jaar van uitgifte 2018
Aantal pagina’s 128

Op bibliotheek.be zie je in welke bibliotheken dit boek gratis beschikbaar is. Elke openbare bibliotheek kan een boek dat ze zelf niet bezit, voor jou aanvragen bij een andere openbare bibliotheek (dat kost tussen 1,5 en 5 euro). Koop je het boek liever? Je vindt het mogelijk in je boekhandel of online. Voor advies over boeken kun je terecht bij de Kankerlijn van Kom op tegen Kanker.

Cover Gevoel voor tumor

Bekijk ook deze boeken

Cover Rouw bij kinderen en jongeren
Boek

Rouw bij kinderen en jongeren. Over het begeleiden van verliesverwerking

Mariken Spuij
Cover Je bent jong en je rouwt wat
Boek

Je bent jong en je rouwt wat

Lisanne van Sadelhoff
Cover Weglopen is geen optie
Boek

Weglopen is geen optie

Lindsey De Grande
Cover Kut kanker!
Boek

Kut Kanker!

Bibian Mentel