Lochristi, Lokaal dienstencentrum ‘t Fazantenhof
12 nov
10.00u - 12.00u

Koffieochtend voor mensen met kanker en hun naasten (Lochristi)

Georganiseerd door

Het lokaal dienstencentrum 't Fazantenhof organiseert in samenwerking met Kom op tegen Kanker maandelijks een  ontmoetingsmoment voor mensen met kanker en hun naaste omgeving.

Tijdens deze ontmoetingsmomenten staan gezellig samenzijn en ontspanning centraal. Lotgenoten begrijpen elkaar dikwijls met weinig woorden. Gewoon er voor elkaar zijn, betekent al heel wat.

Deze ontmoetingsmomenten worden ondersteund door ervaren zorgvrijwilligers van Kom op tegen Kanker.

Op termijn werken we ook een paar keer per jaar rond infosessies waarbij telkens een andere thema centraal staat en we een deskundige uitnodigen. Indien bepaalde thema’s naar voor komen tijdens de koffiemomenten, bestaat steeds de mogelijkheid om over dit thema een infosessie te brengen. Na de infosessie is er steeds ruimte tot napraten.

Dit alles gaat door in het lokaal dienstencentrum ’t Fazantenhof.

Lokaal dienstencentrum ’t Fazantenhof wil dé ontmoetingsplaats zijn voor iedereen uit de buurt waar gezelligheid, sociaal contact, kortom het samenzijn, centraal staat. 
’t Fazantenhof is er voor iedereen, met bijzondere aandacht voor de 55-plussers. Door middel van een aanbod aan activiteiten en dienstverlening wil het dienstencentrum helpen om zo lang mogelijk in de eigen woning te blijven wonen. Want ouder worden, dat is het leukst in je eigen vertrouwde omgeving.

Inschrijven

Inschrijven is niet nodig.

Meer info :
Tel 09 238 32 18
dienstencentrum@ocmwlochristi.be

Openbaar vervoer: bus 76, 77, 78 - halte rustoord

Heb je vervoersproblemen, neem dan zeker contact op met het dienstencentrum

 

Downloads