Verhalen, boeken en blogs

Hoop, steun, moed en inspiratie: u vindt het in verhalen van andere mensen die getroffen zijn door kanker. Lees hier getuigenissen over kanker van gewone mensen, uit het magazine Leven, in boeken of blogs.

Lees hier verhalen van andere mensen die getroffen zijn door kanker

Verhalen

Hoop, steun, moed en inspiratie: u vindt het in verhalen van andere mensen die getroffen zijn door kanker. Lees hier getuigenissen over kanker van gewone mensen, af en toe van een BV, en met geregeld toelichting van artsen en andere specialisten. De verhalen komen uit het driemaandelijkse magazine Leven, een publicatie van Kom op tegen Kanker.

Boeken

Boeken

Hartverwarmende verhalen van lotgenoten, boeken die aanmoedigen, boeken voor wie in zijn omgeving met een ernstig zieke te maken krijgt, en zo veel meer. Bekijk hier een uitgebreide boekenlijst.

Lees hier blogs van lotgenoten

Blogs van lotgenoten

Meelezen, meeleven, meevoelen met mannen en vrouwen die hun kankerverhaal op internet zetten: lees hier blogs van lotgenoten.

podcast kaal is ook een kapsel

Podcasts over kanker

Boeiende podcasts met zowel ervaringsdeskundigen als experten over hoe (ex-)kankerpatiënten, hun naasten en onderzoekers omgaan met de ziekte.