Zorgvrijwilligers voor mensen met een migratieachtergrond

Heb je een migratieachtergrond en heb je kanker (gehad)? Heb je vragen en zorgen over jouw gezondheid en wil je er met iemand over praten? Kom op tegen Kanker kan jou in contact brengen met een zorgvrijwilliger voor een persoonlijk, vertrouwelijk contact. 

Persoonlijk contact in het ziekenhuis of thuis

Wil je je verhaal eens toevertrouwen aan iemand? Heb je vragen en zorgen over je gezondheid waarmee je niet bij een dokter terechtkunt? Laat het ons weten. Kom op tegen Kanker zoekt voor jou iemand voor een persoonlijk contact.
Kom op tegen Kanker werkt hiervoor met zorgvrijwilligers die een luisterend oor en ondersteuning bieden. De vrijwilligers kunnen problemen signaleren aan zorgverleners, jou informeren en doorverwijzen, of gewoon: bij jou zijn op moeilijke momenten.

Waar en wanneer?

Vraag een persoonlijk contact aan voor thuis of in het ziekenhuis, gelijk op welk moment. De dienstverlening voor mensen met een migratieachtergrond met kanker is op dit moment vooral uitgebouwd in de ruime omgeving van Antwerpen.

Een afspraak maken

Bel (0484 30 48 89) of mail Naziha Maher. Zij regelt voor jou een persoonlijk contact. Naziha spreekt Nederlands, Frans, Engels en Arabisch.
 
Naast dit aanbod van Kom op tegen Kanker bestaan er trouwens ook diensten als interculturele bemiddeling en sociaal tolken, voor patiënten (en naasten) met een andere taal en/of andere culturele achtergrond.

Stel je vraag over kanker

Contacteer de Kankerlijn

Bel 0800 35 445
Nu niet beschikbaar
Ma-vrij 9-12u en 13-17u
Chat met de Kankerlijn
Nu offline Beschikbaar op 25/09/2023 om 09:00
Ma 9-12u
Woe 14-17u en 19:30-22:30u
Laatst aangepast op