Weglopen is geen optie

'U hebt chronische leukemie.' Ik heb wat? Kanker? Ik? Als aan de grond genageld staarde ik de prof aan. Eén kort zinnetje, dat m'n wereld deed instorten. In 'Weglopen is geen optie' vertelt Lindsey De Grande hoe ze van topatlete plots een chronische kankerpatiënte wordt. 

Inhoud

De toekomst van Lindsey De Grande oogt stralend wanneer ze in 2011 naar een knappe zesde plaats op het Europees Kampioenschap loopt. Maar dan slaat het noodlot toe. In een ontroerend dagboekverhaal vertelt ze over de rollercoaster aan emoties en gebeurtenissen van de afgelopen jaren. Hoe ze haar eigen weg volgt, zoekend en zwoegend naar een nieuw evenwicht. Een evenwicht waarin kanker noodgedwongen een plaats opeist. Maar in haar zoektocht blijft ze van één ding overtuigd. Dat hoop en liefde alles overwinnen... Altijd.

Gegevens

Auteur(s) Lindsey De Grande
Uitgever Lannoo
Jaar van uitgifte 2015
Aantal pagina’s 219

Op bibliotheek.be zie je in welke bibliotheken dit boek gratis beschikbaar is. Elke openbare bibliotheek kan een boek dat ze zelf niet bezit, voor jou aanvragen bij een andere openbare bibliotheek (dat kost tussen 1,5 en 5 euro). Koop je het boek liever? Je vindt het mogelijk in je boekhandel of online. Voor advies over boeken kun je terecht bij de Kankerlijn van Kom op tegen Kanker.

Cover Weglopen is geen optie

Bekijk ook deze boeken

Cover Het is kanker. Wat nu?
Boek

Het is kanker. Wat nu?

Tine Maenhout & Silvia Brouwers
Boek-Ontboezemingen
Boek

Ontboezemingen. De beste borstkankergedichten behoedzaam bijeengebracht

Annemie Minten en René Smeets
Bewegen na kanker
Boek

Bewegen na kanker. In 8 stappen naar meer energie en zelfvertrouwen

Ulla Lust
Cover Omgaan met kanker
Boek

Omgaan met kanker

Nathalie Cardinaels