Liefde onder druk. Relaties in tijden van kanker

Kanker is een diagnose die de grond onder je voeten doet beven. En niet alleen onder de jouwe, ook onder die van jouw levenspartner.

Inhoud

Wat gaat er op dat moment door jullie heen? Verschuiven zorgtaken? Blijven jullie praten? Welke impact heeft de behandeling op een lichaam? Krijgt intimiteit nog een plaats? De ervaring leert dat een relatie inniger wordt of breekt.

In zestien verhalen laat Els Put zowel kankerpatiënten als hun partners vertellen hoe ze het moment van de diagnose en de behandeling beleven of beleefd hebben. Hoe ze reageerden en inspeelden op elkaar. Of net niet. Ze vult deze verhalen aan met praktische tips en informatie uit professionele hoek.

Gegevens

Auteur(s) Els Put
Uitgever Van Halewyck
Jaar van uitgifte 2016
Aantal pagina’s 180

Dit boek is terug te vinden in bibliotheken, en kan mogelijk ook besteld worden in een boekhandel of onlineboekhandel. Op bibliotheek.be vind je in welke bibliotheken een boek gratis beschikbaar is. Elke openbare bibliotheek kan een boek dat ze zelf niet bezit, voor u aanvragen bij een andere openbare bibliotheek (dat kost tussen 1 en 3 euro). Voor advies over boeken kun je terecht bij de Kankerlijn van Kom op tegen Kanker.

Cover Liefde onder druk

Bekijk ook deze boeken

Cover Omgaan met kanker
Boek

Omgaan met kanker

Nathalie Cardinaels
Cover Kanker 100 vragen en antwoorden
Boek

Kanker. 100 vragen en antwoorden

Johan Swinnen
Boek-Ontboezemingen
Boek

Ontboezemingen. De beste borstkankergedichten behoedzaam bijeengebracht

Annemie Minten en René Smeets
Doorlevers
Boek

Doorlevers. Ervaringsverhalen over doorleven met kanker

Daniëlle Hermans en Barbara Slagman