Kut Kanker!

In juli 2017 hoort paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel dat ze voor de negende keer kanker heeft. Maar Bibian is een knokker en een optimist, met een ijzersterke wil. Haar grootste sportieve droom is dat ze op de Paralympische Spelen in maart 2018 haar olympische titel kan verdedigen. Maar eerst moet ze deze nieuwe tegenslag zien te overwinnen.

Inhoud

Bibian: Het enige wat ik kan doen is blijven genieten van het leven en zorgen dat mijn lichaam in optimale conditie is om de strijd aan te gaan. Dat doe ik door positief denken, sporten, gezond eten en genoeg slapen. Daarnaast is een combinatie van goede artsen en een flinke dosis geluk essentieel.

Ben jij benieuwd hoe het Bibian lukt om na een beenamputatie en negen keer kanker van het leven te blijven genieten? Dan is het lezen van haar verhaal een must.

Gegevens

Auteur(s) Bibian Mentel
Uitgever Splint Media B.V.
Jaar van uitgifte 2017
Aantal pagina’s 159

Op bibliotheek.be zie je in welke bibliotheken dit boek gratis beschikbaar is. Elke openbare bibliotheek kan een boek dat ze zelf niet bezit, voor jou aanvragen bij een andere openbare bibliotheek (dat kost tussen 1,5 en 5 euro). Koop je het boek liever? Je vindt het mogelijk in je boekhandel of online. Voor advies over boeken kun je terecht bij de Kankerlijn van Kom op tegen Kanker.

Cover Kut kanker!

Bekijk ook deze boeken

Cover Het is kanker. Wat nu?
Boek

Het is kanker. Wat nu?

Tine Maenhout & Silvia Brouwers
Boek-Ontboezemingen
Boek

Ontboezemingen. De beste borstkankergedichten behoedzaam bijeengebracht

Annemie Minten en René Smeets
Bewegen na kanker
Boek

Bewegen na kanker. In 8 stappen naar meer energie en zelfvertrouwen

Ulla Lust
Cover Omgaan met kanker
Boek

Omgaan met kanker

Nathalie Cardinaels