Workshop voor (ex-)kankerpatiënten en naasten: Stippen op porselein

Kortrijk
-

De diagnose en/of de behandeling van kanker brengt je onvermijdelijk in confrontatie met angst, stress en rusteloosheid. Creatieve activiteiten zorgen voor afleiding en ontspanning tijdens deze periode. Daarom organiseren we, dankzij fondsenwerving, gratis creatieve sessies voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

07 mei 2024

Danièle van LAB152 komt langs om ons een workshop stippen op porselein te geven. In deze workshop gaan we stippen op porselein, ookwel gekend als 'paint dotting'. Je leert tijdens deze workshop alle tips en trucs om zelf een kunstwerkje te stippen op porselein. Je krijgt uitgebreid uitleg over de techniek, gereedschapen en materialen. Op het einde ga je naar huis met een prachtig zelf geschilderd bord!

Georganiseerd door

Wanneer
-
Adres
Campus Reepkaai
Erasmuszaal (2e verdiep)

Reepkaai 4
8500 Kortrijk
België

Open in Google Maps
Onze stadscampus Campus Reepkaai van az groeninge is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het station kunt u te voet (850 meter!) of via buslijn 4 en 6 deze campus bereiken. Meer info op de routeplanner van de NMBS of De Lijn. Parking voor fietsen is te vinden naast de hoofdingang van het gebouw. Parking voor auto's is voorzien op de campus zelf, of in de straat aan het water (voor de campus). Beide zijn betalend.
Info / Inschrijving
Creatief centrum az groeninge

De activiteit is gratis. Je hoeft zelf niks mee te brengen. Ook schorten worden door Danièle voorzien. Koffie en water zijn voorzien.

Andere activiteiten van deze organisator

17 mei 2024

Workshop voor (ex-)kankerpatiënten en naasten: doosjes versieren met decopatch

AZ Groeninge Kortrijk
Kortrijk
24 mei 2024

Workshop muziektherapie

Het Majin Huis
Gent
30 mei 2024

Angst na kanker

AZ Groeninge Kortrijk
Kortrijk