Dendermonde, AZ Sint-Blasius
12 jan
13.30u - 16.30u

Workshop 'Look good, feel better'

Georganiseerd door

Het is niet prettig maar wel heel normaal om last te ondervinden van een grauwe teint of een vermoeide uitstraling. Uw lichaam krijgt het hard te verduren omwille van het ziek zijn en de behandeling.  Gelukkig kan u onder begeleiding van een deskundige schoonheidsconsulente en een goed opgeleide zorgvrijwilliger, tijdens deze workshop hele eenvoudige tips & tricks aanleren om hier beter mee om te gaan.

U leert in een kleine groep de basisprincipes van een goede huidverzorging en make-up, om zo nevenwerkingen van de behandeling enigszins op te vangen. Komen aan bod: de huid reinigen, een dagcrème gebruiken, wenkbrauwen bijtekenen, vlekken camoufleren, aangepaste make-up gebruiken, advies over de keuze van haarprothese, haarbanden en sjaals.

Look good, feel better heet het project, want wie er goed uitziet, voélt zich meestal ook beter. Het project is mogelijk dankzij de steun van cosmeticahuis Estée Lauder-Clinique, en door de samenwerking van vele ziekenhuizen in Vlaanderen met Kom op tegen Kanker.

De workshop is gratis.

 

Inschrijven

Bij: Ann Claeys
Organisatie: AZ Sint-Blasius, dienst patiëntenbegeleiding
Telefoon: 052252069

Adres

AZ Sint-Blasius

Kroonveldlaan 50, 9200 Dendermonde (lokaal: aanmelden route 66 (dienst patiëntenbegeleiding))
Bekijk in Google maps