/, Online via Zoom
30 jan
13.30u - 15.00u

Online lotgenotencontact chronische pijn

Georganiseerd door

Gezien de waardevolle betekenis van het onderlinge contact tussen mensen met chronische pijn organiseert ‘de Maretak vzw’ voor het eerst een virtuele sessie van lotgenotencontact voor haar leden.

Net zoals bij de fysieke bijeenkomsten die onze vereniging reeds organiseerde zullen de deelnemers in kleine praatgroepjes vrijuit kunnen praten rond een thema met respect voor elkaar. Ieder praatgroepje wordt begeleid door een moderator van de Maretak.

Omdat we via dit online-lotgenotencontact het activiteitenprogramma van onze vereniging weer nieuw leven inblazen na een lange periode van inactiviteit die veroorzaakt werd door de corona pandemie kiezen we voor absolute veiligheid waarbij het toch mogelijk is om met mekaar te verbinden.

Om alles zo goed als mogelijk te laten verlopen kunnen leden die willen deelnemen aan dit online-lotgenotencontact zich (verplicht) inschrijven via het formulier onderaan deze pagina.

Nadat we jouw inschrijving hebben ontvangen zal je de dag vooraf het online-lotgenotencontact een mail ontvangen met daarin de praktische details ivm je deelname. Er wordt voorzien in technische ondersteuning!

De link zal al werken vanaf 12u30u, zodat je de tijd hebt om technische problemen op te lossen.

Het thema van deze online lotgenotencontact is: Sociaal isolement

Ben je geen lid van ‘de Maretak vzw’ maar wens je toch deel te nemen, maak je dan hier lid van onze vereniging.

Inschrijven voor het online lotgenotencontact kan via www.demaretak.org/agenda/activiteiten

Hopelijk tot binnenkort!

 

Inschrijven

Bij: Eddy Claes
Organisatie: de Maretak vzw, vereniging voor mensen met chronische pijn
E-mailadres: info@demaretak.org
Telefoon: 0479/848055

Adres

Online via Zoom

/, / /
Bekijk in Google maps