Infosessie Vermoeidheid bij en na kanker

Sint-Niklaas
-

Het is vanuit de behoefte aan lotgenotencontact bij vele patiënten en hun naasten, dat VITAZ in samenwerking met “Kom op tegen Kanker” en met steun van het stadsbestuur Sint-Niklaas, een ontmoetingsmoment organiseren.

Tijdens het ontmoetingsmoment kunnen mensen met kanker elkaar in een ongedwongen sfeer ontmoeten en praten over hun wedervaren.

Alle activiteiten zijn gratis. Inschrijven vooraf is wel gewenst.

De ontmoetingsmomenten wordt omkaderd door “Kom op tegen kanker”-vrijwilligers en medewerkers van de oncologische afdelingen van het VITAZ- ziekenhuis.

16 apr 2024

Vermoeidheid is een van de meest voorkomende nevenwerkingen van kanker en de behandeling ervan. We trachten die vermoeidheid herkenbaar te maken voor u en uw omgeving en antwoord te geven op tal van vragen. Hoe komt  het dat ze zo overweldigend is? Hoe ermee omgaan?  Wat kunt u zelf doen om uw fysieke conditie op peil te houden en geleidelijk aan (weer) op te bouwen? U krijgt tips hoe u een beter evenwicht kunt vinden tussen rusten en bewegen en hoe u uw dag kunt indelen zodat u voldoende energie overhoudt voor activiteiten die u wilt of moet uitvoeren en die u energie geven.

U kunt ook ervaringen uitwisselen met andere (ex-) kankerpatiënten.

Georganiseerd door

Wanneer
-
Adres
VITAZ, campus Moerland
AV zaal, straat 759

Moerlandstraat 1
9100 Sint-Niklaas
België

Open in Google Maps
Info / Inschrijving

Andere activiteiten van deze organisator

29 apr 2024

Over menopauzale klachten

Kom op tegen Kanker
Izegem
30 apr 2024

Ontmoetingsmoment voor mensen met kanker en hun naasten (Gentbrugge)

Kom op tegen Kanker
Gentbrugge
30 apr 2024

Energie en dagelijkse activiteiten

Kom op tegen Kanker
Brasschaat