Infosessie: alles over voeding na een kankerbehandeling

Leuven
-
16 apr 2024

Na een behandeling tegen kanker helpen goede voeding en een gezonde levensstijl het lichaam weer aan te sterken. Nog belangrijker is dat hiermee de kans op een terugkeer van kanker kan worden verkleind.

In deze infosessie geeft Kathleen Timmermans, ervaren diëtiste oncologie aan UZ Leuven, voedingsadviezen die helpen om na een kankerbehandeling weer aan te sterken. Er is ook ruimte voor vragen.

 

Van harte welkom in het Gezondheidspunt tegenover het Inloophuis, Koning Leopold I-straat 34. Het Gezondheidspunt is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (treinstation op wandelafstand en bushaltes J. Stas en rector De Somerplein vlakbij). Parkeren kan in stadsparking Ladeuze die grenst aan de Koning Leopold I-straat.

Doelgroep: mensen die een kankerbehandeling achter de rug hebben én hun naasten.

Deelname is gratis en kan na inschrijving (online of in het Inloophuis).

In samenwerking met het Leuven Kankerinstituut en UZ Leuven.

De infosessie maakt deel uit van een reeks informatieve en interactieve sessies die aan UZ Leuven georganiseerd voor mensen met kanker en hun naasten. Deze sessies gaan over verschillende thema’s, zoals vermoeidheid, geheugen, seksualiteit, angst voor herval, werkhervatting... Bekijk hier het overzicht van alle sessies en lees hoe u kunt deelnemen.

 

Georganiseerd door

Wanneer
-
Adres
Gezondheidspunt CM

Koning Leopold I-straat 34
3000 Leuven
België

Open in Google Maps
Info / Inschrijving

Andere activiteiten van deze organisator

02 mei 2024

Gelaatsverzorging (09.30u)

Inloophuis Leuven
Leuven
02 mei 2024

Gelaatsverzorging (10.30u)

Inloophuis Leuven
Leuven
02 mei 2024

Gelaatsverzorging (11.30u)

Inloophuis Leuven
Leuven