Gelaatsverzorging (09.30u)

Leuven
-
19 apr 2024

Een kankerbehandeling kan de huid droog en broos maken. Tijdens deze gelaatsverzorging, speciaal bedoeld voor mensen met kanker (tijdens of na hun therapie) wordt gefocust op verzorging van de huid.

Het is een specifieke gelaatsbehandeling ‘op maat', met een zachte herbalancerings-gelaatsmassage (reinigen, peeling, lotion massage, masker, gelaatscrème) waardoor de huid zeer zacht en comfortabel gaat aanvoelen en dit allemaal in een rustige en ontspannen sfeer!

Een moment om van te genieten!

 

Maggie Van Ende heeft 7 jaar ervaring met gelaatsverzorgingen en schoonheidsbehandelingen op campus Gasthuisberg en in AZ Mechelen. Zij wil mensen met kanker wat ontspanning bieden en hen een goed gevoel geven met een zachte gelaats- en handmassage. Het aanbrengen van een lichte make-up is ook mogelijk voor wie dat wenst. Maggie is net als haar collega-vrijwilligers verbonden aan vzw 'n Witte Roos. 

Deze activiteit is gratis en specifiek bedoeld voor patiënten. We willen graag zoveel mogelijk mensen de kans geven om er eens van te genieten. Schreef je in maar kan je onverwacht niet aanwezig zijn? Dan is een seintje heel welkom!

Aandachtspunt: Ben je nog in behandeling? Toestemming voor een massage is nodig zodat onze verzorger zeker is dat je veilig van een massage kan genieten. Bespreek dit even met je behandelend arts of huisarts.

Georganiseerd door

Wanneer
-
Adres
Inloophuis Leuven

Koning Leopold I-straat 33
3000 Leuven
België

Open in Google Maps
Info / Inschrijving

Andere activiteiten van deze organisator

03 mei 2024

Zorgmassage (herbalanceringsmassage) in het Universitair ziekenhuis Leuven.

‘n witte Roos
Leuven
03 mei 2024

Zorgmassage (herbalanceringsmassage) in het Jessa ziekenhuis Hasselt.

‘n witte Roos
Hasselt
03 mei 2024

Gratis zorgmassage (herbalanceringsmassage) voor het lichaam- Huis 9 - Stadsomvaart 9 Hasselt.

‘n witte Roos
Hasselt