Gelaatsverzorging (09.30u)

Leuven
-
12 apr 2024

Een kankerbehandeling kan de huid droog en broos maken. Tijdens deze gelaatsverzorging, speciaal bedoeld voor mensen met kanker (tijdens of na hun therapie) wordt gefocust op verzorging van de huid.

Het is een specifieke gelaatsbehandeling ‘op maat', met een zeer zachte herbalancerings-gelaatsmassage (reinigen, peeling, lotion massage, masker, gelaatscrème) waardoor de huid zeer zacht en comfortabel gaat aanvoelen en dit allemaal in een rustige en ontspannen sfeer!

Een moment om van te genieten!

 

Delphine de Saint Moulin volgde een specialisatie in schoonheidsbehandelingen voor oncologische patiënten en is verbonden aan vzw 'n Witte Roos. Voor Delphine is het sociaal-menselijke aspect van groot belang, ze heeft een zachte aanpak en een luisterend oor. 

Deze activiteit is gratis en specifiek bedoeld voor patiënten. We willen graag zoveel mogelijk mensen de kans geven om er eens van te genieten.

Aandachtspunt: Ben je nog in behandeling? Toestemming voor een massage is nodig zodat onze verzorger zeker is dat je veilig van een massage kan genieten. Bespreek dit even met je behandelend arts of huisarts.

Georganiseerd door

Wanneer
-
Adres
Inloophuis Leuven

Koning Leopold I-straat 33
3000 Leuven
België

Open in Google Maps
Info / Inschrijving

Andere activiteiten van deze organisator

28 apr 2024

Zorgmassage (herbalanceringsmassage) in het Jessa ziekenhuis Hasselt.

‘n witte Roos
Hasselt
28 apr 2024

Zorgmassage (herbalanceringsmassage) in het ZOL ziekenhuis Campus Genk.

‘n witte Roos
Genk
28 apr 2024

Gratis wellness-gelaatsverzorging bij mensen met kanker - Huis 9 - Stadsomvaart 9 Hasselt.

‘n witte Roos
Hasselt