Denkdag voor jongeren en jongvolwassenen met kanker

Brasschaat
-
13 apr 2024

Bn je tussen de 18 en de 40 jaar, heb je kanker of heb je dit gehad en wil je mee je stempel drukken op het uitbouwen van het AYA-aanbod in onze regio en breder? Wil je jouw stem laten horen en ons laten weten wat je belangrijk vindt? 

Tijdens deze denkdag gaan we binnen ons inloophuis via workshops samen aan de slag - we gaan nadenken wat er nuttig en waardevol is voor jongeren/jongvolwassenen met en na kanker. Er is daarnaast zeker ruimte voor ontmoeting, ontspanning en lekker eten. Er is de mogelijkheid om reeds op vrijdagavond te arriveren as je dit wenst, wij voorzien een slaapplaats en maaltijden. Zaterdagavond sluiten we af met een BBQ! 

En last but not least: we doen dit aanbod kosteloos (ook als je een nachtje blijft slapen) omdat jullie kennis, expertise en ideeën voor ons heel veel waard zijn.

Interesse? Geef dan zeker een seintje, ofwel via casacallenta@bielebale.be ofwel via ons telefoonnummer 03/304.82.32 en we voorzien een plekje voor jou. Nog aanvullend: partners of andere mensen nauw betrokken op jou zijn ook mee welkom, kanker heeft ook invloed op de mensen die het dichtst bij staan.

Meer info over het programma vind je in de flyer in bijlage.

Hopelijk tot dan!

Georganiseerd door

Wanneer
-
Adres
Casa Callenta

Zwembadweg 5
2930 Brasschaat
België

Open in Google Maps
Deze dag gaat door in de gebouwen van Bielebale vzw - een volledig rolstoeltoegankelijk gebouw.
Info / Inschrijving
Ingvild De Bruyn
Casa Callenta

Andere activiteiten van deze organisator

29 apr 2024

Een namiddag vol gezelschapsspellen

Casa Callenta
Brasschaat
02 mei 2024

Petanque

Casa Callenta
Brasschaat
06 mei 2024

Wandelen in Essen

Casa Callenta
Essen