AYA Café: workshop creatieve therapie

Leuven
-
18 apr 2024

Ben je tussen 16 en 35 jaar en heb je kanker (gehad)? Wil je graag lotgenoten ontmoeten? Dan is het AYA Café iets voor jou! Je kan er andere jongeren leren kennen en ervaringen delen. Er is ook altijd een (jonge) ondersteuner van het Inloophuis aanwezig. 

Op donderdag 18 april nodigen we je uit om op 'creatieve ontdekkingstocht' te gaan naar jezelf, door te experimenteren met allerlei materialen en technieken. Beeldend therapeute Eef Ameel begeleidt je en laat je via creatief werken tot jouw verhaal te komen.

Eef Ameel is zelfstandig creatief therapeut (www.zinbeeld.be) en docent aan PXL Healthcare Hasselt bij de opleiding Creatieve Therapie. Je hoeft geen kunstenaar of creatieveling te zijn om deel te nemen aan deze workshop. Laat je verrassen door de speelsheid en kracht van beeldende therapie!

Heel welkom op donderdag 18 april! Kom je niet graag alleen? Breng dan gerust een naaste/andere jongere mee (broer of zus, partner, vriend of vriendin, ...).

 

Plaats van afspraak: het Gezondheidspunt tegenover het Inloophuis. Aanmelden kan in het Inloophuis zelf, om 19u. Je hoeft zelf niets mee te brengen. Deelenemers krijgen na de workshop ook een creatief dagboekje mee om thuis verder aan de slag te kunnen.

Bereikbaarheid: Ons huis bevindt zich in de Koning Leopold I-straat 33 in Leuven en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (Station Leuven, bushaltes rector De Somerplein of J. Stas). Parkeren kan vlakbij in stadsparking Ladeuze (Monseigneur Ladeuzeplein).

Graag inschrijven want het aantal deelnemers is voor deze workshop beperkt. Dat kan via de inschrijvingsknop of via een telefoontje naar het Inloophuis: 016 19 07 07. Kan je er niet bij zijn, hou dan onze kalender in de gaten voor de volgende editie (we spreken meestal af op de 3de donderdag van de maand). 

Georganiseerd door

Wanneer
-
Adres
Inloophuis Leuven

Koning Leopold I-straat 33
3000 Leuven
België

Open in Google Maps
Info / Inschrijving

Andere activiteiten van deze organisator

02 mei 2024

Gelaatsverzorging (09.30u)

Inloophuis Leuven
Leuven
02 mei 2024

Gelaatsverzorging (10.30u)

Inloophuis Leuven
Leuven
02 mei 2024

Gelaatsverzorging (11.30u)

Inloophuis Leuven
Leuven