Klein Geluk

Klein Geluk heeft als doel de levenskwaliteit van mensen met en na kanker aan te scherpen. Hiervoor draagt zij bij tot recreatie, ontspanning en opvang van kankerpatiënten voor, tijdens en na hun strijd tegen kanker. Warmte en vriendschap staan er hoog in het vaandel. We werken vooral in de regio Aartselaar.

Alle samenkomsten en activiteiten zijn ook toegankelijk voor partner, broer, zus, dochter, zoon en al wie van dichtbij betrokken is.

Wat doen we?

  • Tweewekelijkse praat- en luistermomenten: het bestuur, de vrijwilligers en lotgenoten staan altijd garant voor het ondersteunen van uw specifieke noden. Een babbel, een luisterend oor, een lach, een traan… het kan allemaal! En een stukje taart, koffie of thee versterken de innerlijke mens. Na het praat- en luistermoment ontladen en ontspannen huiswaarts keren is ons doel.
  • Creamoment met Kerst of Pasen, bijvoorbeeld een bloemstukje maken
  • Nordic-walkinglessen, wandelingen en uitstappen
  • Reiki en chi kung zorgen voor het opladen van energie
  • Liever eerst een babbel of een vraag? Onze Gelukofoon staat ter beschikking 0470 07 71 48. U kunt ons ook vinden op Facebook.

Maar wat zeker belangrijk is: alles wordt met veel warmte en liefde aangeboden.

Lid worden van onze vereniging is absoluut niet noodzakelijk, u bent altijd welkom. De koffie staat klaar!

Contactgegevens

Klein Geluk

Jan Blockxlaan 27, 2630 Aartselaar Bekijk in Google maps

Forum

Re: 15 jaar en kanker

Beste Blont,

Sorry voor de late reactie, maar eerlijk gezegd kom ik niet meer zo veel op het forum omdat dit vooral oude wonden openhaalt en omdat ik dan altijd verstrikt geraak in verhalen van herval...
Vandaag zijn we weer op de 3 maandelijkse controle en dat brengt ons dan eventjes terug  naar de harde realiteit en het forum.

Als ik na anderhalf jaar de balans moet opmaken, dan zou ik zeggen dat er weinig aandacht is voor alles wat erbij komt (de randactiviteiten zoals wij ze ondertussen noemen). Eenmaal de tumor weg is, is het alsof alles oké is. Maar er is helaas veel meer dan de chemo en de bestraling...

Re: GIST tumor

Hallo,
in december 2018 , is er bij mijn vader een gisttumor vastgesteld , met uitzaaiingen in de lever en de buikholte ; de tumor zelf is heel groot 28 cm. Hij is heel toevallig ontdekt , omdat mijn vader last had als hij zich in bed neerlegde en het gevoel dat er een baksteen in zijn buik verschoof, daarop heeft hij een echo laten maken en is dit ontdekt . een maand eerder was ook al prostaatkanker vastgesteld. Mijn vader is 77 jaar , nooit last gehad van iets , altijd hard gewerkt , kan nu nog niet stil zitten. Heeft verder ook nooit last of vermoeden gehad dat er iets mis was met de maag. Momenteel is hij nu zes weken aan de glivec