Klein Geluk

Klein Geluk heeft als doel de levenskwaliteit van mensen met en na kanker aan te scherpen. Hiervoor draagt zij bij tot recreatie, ontspanning en opvang van kankerpatiënten voor, tijdens en na hun strijd tegen kanker. Warmte en vriendschap staan er hoog in het vaandel. We werken vooral in de regio Aartselaar.

Alle samenkomsten en activiteiten zijn ook toegankelijk voor partner, broer, zus, dochter, zoon en al wie van dichtbij betrokken is.

Wat doen we?

  • Tweewekelijkse praat- en luistermomenten: het bestuur, de vrijwilligers en lotgenoten staan altijd garant voor het ondersteunen van uw specifieke noden. Een babbel, een luisterend oor, een lach, een traan… het kan allemaal! En een stukje taart, koffie of thee versterken de innerlijke mens. Na het praat- en luistermoment ontladen en ontspannen huiswaarts keren is ons doel.
  • Creamoment met Kerst of Pasen, bijvoorbeeld een bloemstukje maken
  • Nordic-walkinglessen, wandelingen en uitstappen
  • Reiki en chi kung zorgen voor het opladen van energie
  • Liever eerst een babbel of een vraag? Onze Gelukofoon staat ter beschikking 0470 07 71 48. U kunt ons ook vinden op Facebook.

Maar wat zeker belangrijk is: alles wordt met veel warmte en liefde aangeboden.

Lid worden van onze vereniging is absoluut niet noodzakelijk, u bent altijd welkom. De koffie staat klaar!

Contactgegevens

Klein Geluk

Jan Blockxlaan 27, 2630 Aartselaar Bekijk in Google maps

Forum

Kostprijs? Wat kost kanker?

Beste mensen

Ik ben journaliste voor Het Nieuwsblad en naar aanleiding van een Gentse vrouw met borstkanker die vorige maand ons haar verhaal vertelde over de financiële kostprijs van kanker, willen we voor onze weekendbijlage NU dieper in gaan op het onderwerp aan de hand van getuigenissen. Ik ben dus op zoek naar enkele dappere vrouwen en mannen die met mij de rekening willen maken. We spreken hier over alle kosten, van de parkingticketjes van het ziekenhuis, over de pijn of slaapmedicatie die niet (volledig) wordt terugbetaald, tot de pruiken, make-up, mutsen en sjaals, protheses, en ook hulpmiddelen zoals wandelstok, rollators

toevallige vondst van urineleiderkanker op 48 jarige leeftijd

:o Ik ben Bart, en na een preventief darmonderzoek omdat ik een spastisch colon heb, werd toevallig op de echo van 4 maart 2019 een verbrede urineleider gezien en werd een contrast-CT gedaan waarbij een obstructie van 2 cm zichtbaar was die geen niersteen was. Voor de lokale urologe en radioloog was dit niet alarmerend genoeg in het lokale ziekenhuis, maar ben ik toch op eigen initiatief direct naar prof urologie in UZ-Gent gegaan, waar op 21 maart 2019 onmiddellijk kanker werd vastgesteld. Na een uretheroscopie werd onmiddellijk overgegaan op 2 april 2019 tot een nefro-ureterectomie waarbij de rechternier en rechter urineleider verwijderd