Klein Geluk

Klein Geluk heeft als doel de levenskwaliteit van mensen met en na kanker aan te scherpen. Hiervoor draagt zij bij tot recreatie, ontspanning en opvang van kankerpatiënten voor, tijdens en na hun strijd tegen kanker. Warmte en vriendschap staan er hoog in het vaandel. We werken vooral in de regio Aartselaar.

Alle samenkomsten en activiteiten zijn ook toegankelijk voor partner, broer, zus, dochter, zoon en al wie van dichtbij betrokken is.

Wat doen we?

  • Tweewekelijkse praat- en luistermomenten: het bestuur, de vrijwilligers en lotgenoten staan altijd garant voor het ondersteunen van uw specifieke noden. Een babbel, een luisterend oor, een lach, een traan… het kan allemaal! En een stukje taart, koffie of thee versterken de innerlijke mens. Na het praat- en luistermoment ontladen en ontspannen huiswaarts keren is ons doel.
  • Creamoment met Kerst of Pasen, bijvoorbeeld een bloemstukje maken
  • Nordic-walkinglessen, wandelingen en uitstappen
  • Reiki en chi kung zorgen voor het opladen van energie
  • Liever eerst een babbel of een vraag? Onze Gelukofoon staat ter beschikking 0470 07 71 48. U kunt ons ook vinden op Facebook.

Maar wat zeker belangrijk is: alles wordt met veel warmte en liefde aangeboden.

Lid worden van onze vereniging is absoluut niet noodzakelijk, u bent altijd welkom. De koffie staat klaar!

Contactgegevens

Klein Geluk

Jan Blockxlaan 27, 2630 Aartselaar Bekijk in Google maps

Forum

Re: GIST tumor

Hi Marleen,
weet je al iets meer van contactdag.
Lieve groetjes
                          Joëlle

blaaskanker

Hallo, wil je medisch onderzoek helpen? Ik werk voor een vertaalbureau, ik heb je hulp nodig om een medische vragenlijst over blaaskanker te herlezen. Het doel is om de vragenlijst te verbeteren, omdat deze zal worden gebruikt voor klinische studies. Het doel is om een nieuwe behandeling voor deze ziekte te vinden. Er is 35 euro voor je tijd. Dankjewel.