Borstkanker Vlaanderen

Borstkanker Vlaanderen verenigt alle lotgenotengroepen van borstkankerpatiënten. Als samenwerkingsverband willen wij de belangen van mensen met borstkanker behartigen op verschillende niveaus en groepsoverschrijdende activiteiten organiseren. Wij organiseren zelf geen individueel lotgenotencontact, daarvoor kunt u terecht bij een van onze lotgenotengroepen in uw regio.

Wat doen we?

  • Samen kunnen we meer patiënten bereiken, we leren van elkaar en hebben meer mogelijkheden om grotere evenementen in te richten. Samen staan we sterker om aan belangenverdediging te werken
  • Moeilijk bereikbare patiënten kunnen we als grote groep meer aandacht geven, waardoor we op de noden van bijna elke patiënt kunnen inspelen.

Over ons

Actieve samenwerking tussen de bestaande lotgenotengroepen, dat is de missie van Borstkanker Vlaanderen. Met de steun van Kom op tegen Kanker besloten elf lotgenotengroepen om samen Borstkanker Vlaanderen op te richten. Hoewel het belangrijk is dat elke groep zijn onafhankelijkheid behoudt en zijn actuele werking verder ontplooit, biedt deze samenwerking heel wat meerwaarde voor de borstkankerpatiënten.

Contactgegevens

Borstkanker Vlaanderen

Zijpstraat 15, 3220 Holsbeek Bekijk in Google maps

Community

Bent u benieuwd naar het verhaal van anderen? Wilt u zelf uw ervaringen delen? Vind in de online community van Kanker.nl iemand die hetzelfde doormaakt als u.