'Samen verder' Kempen

Wij zijn een lotgenotengroep voor vrouwen met borstkanker in de Kempen.

Wat doen we?

  • We begeleiden lotgenoten vanaf de diagnose en geven informatie.
  • We ondersteunen hen tijdens individuele contacten en groepsbijeenkomsten.
  • Elk jaar bieden we een nieuw project aan: ‘Schitteren van binnen en van buiten’: we gaan samen ontbijten en wandelen.
  • We hebben een gratis contactblad dat viermaal per jaar verschijnt.
  • U kunt ons volgen op Facebook

Contactgegevens

'Samen verder' Kempen

Hulselstraat 49, 2470 Retie Bekijk in Google maps

Forum

Re: Borstkanker met uitzaaiingen naar het bot

Hoi Sanne,

ja als ik terugdenk aan wat ik allemaal al heb doorstaan dan schrik ik daar ook van. Ik ben een positieveling en humor is mijn sterkste wapen in mijne strijd, dat helpt me door alles heen. Maar ik laat me ook wel goed ondersteunen door psychologe in het ziekenhuis, dat heb je daar gratis, ik weet niet of jij dat weet. 1x per maand als ik controle heb ga ik met haar ook even praten, doet me zo deugd, en als ik het even moeilijk heb, die weet me altijd weer goede moed te geven, ze houdt me in evenwicht. Want soms is het best allemaal zwaar, het zwaarste aan mijn ziekte vind ik dat ik niet meer kan genezen, ze kunnen alleen

Re: Borstkanker met uitzaaiingen naar het bot

Dag Sabine,

Bedankt voor de snelle reactie !
Verschrikkelijk als ik lees wat jij al allemaal hebt doorgemaakt en toch nog altijd zo positief in het leven. Heb ondertussen gelezen dat je twee boeken hebt geschreven, die ga ik zeker eens lezen. Je bent een sterke madame ! Ik ga zeker eens kijken op Facebook.

Bedankt voor de info van de haarkleuringen.  Ik had dit gelezen in het boekje van Ibrance en dan navraag gedaan bij de professor.  Moet toegeven dat zij het ook niet onmiddellijk wisten en zelf zijn moeten gaan kijken. Zal dus misschien maar bij een klein aantal mensen van toepassing zijn.

Ik