Ontboezeming

Wij zijn een lotgenotengroep voor vrouwen met borstkanker in de regio Noord-Limburg.

Heb je een heleboel vragen?
Of wil gewoon wat klagen?
Ontboezeming staat voor je klaar,
Met een luisterend oor en
Een troostend gebaar!

Een lotgenote weet echt hoe moeilijk u het op sommige momenten kunt hebben. Daarom is zij mogelijk de meest aangewezen persoon om te luisteren.

Wat doen we?

  • We organiseren groepsgesprekken, maar ook persoonlijk contact kan.
  • We bezoeken geregeld patiënten van het daghospitaal van het Mariaziekenhuis in Overpelt en bieden hen een stukje cake aan en natuurlijk een luisterend oor.
  • We zorgen voor een gevarieerd activiteitenprogramma.

 

Contactgegevens

Ontboezeming

Peerderbaan 239, 3910 Neerpelt Bekijk in Google maps

Forum

Borstreconstructie

Hallo iedereen.
In April ben ik(47j) geopereerd aan een voorloper van borstkanker .Omdat mijn zus in maart overleden is aan borstkanker heb ik dan ook besloten voor een volledige uitruiming wel huid en tepelsparend.De andere kant moet ook nog gebeuren ,wel preventief.Ik was dan ook direct te vinden voor dit te doen samen met borstreconstructie .Na raadpleging van plastische chirurg heb ik hiervoor wel schrik gekregen .Het is toch wel een hele zware operatie waar toch nog wat kan fout lopen .Graag zou ik wat lotgenoten horen die een reconstructie gehad hebben en hoe zij dit ervaren hebben.

Borstprothese op maat

Hey,

Mijn naam is Lien en ik ben 23 jaar. Ik ben afgestudeerd als bio-ingenieur en dit jaar doe ik nog een master in management. Als laatste deel van mijn stage onderzoek ik het potentieel van een idee. Afhankelijk van de feedback, wil ik hier later mee doorgaan. Mijn idee gaat over het maken van gepersonaliseerde borstprothesen, met de hulp van 3D printen. Ik heb zelf geen borstprothese, en daarom vroeg ik me af of jullie me wat zouden vertellen over hoe jullie borstprothesen ervaren. Dat kan via deze link: https://forms.gle/veiLb62Q5V7xo8Xa6 . Jullie kunnen me hier ook feedback geven op mijn idee. Het zou me enorm hard vooruit