Hedera

Hedera is er om vrouwen en mannen die met borstkanker geconfronteerd zijn of werden, hun partners, familie en omgeving, een riem onder het hart te steken en hen te steunen waar nodig via informatie en gespreksavonden. 

Een bange dag: u krijgt de diagnose borstkanker. Uw hele wereld stort in, er wacht u een lange en harde strijd om deze klap fysiek en mentaal te boven te komen. Weet dat u niet alleen bent om dit gevecht te voeren.

Hedera reikt u de hand en wil samen met u deze strijd draaglijker maken. We hebben het allemaal meegemaakt: operatie, verminking, chemo, bestraling, haaruitval en andere bijwerkingen en gevolgen van de behandeling. Soms ook de harde maar mooie weg van de reconstructie, de lange en moeizame wandeling naar genezing en een nieuw leven. Doe een beroep op ons bij elke stap van deze weg!

Wat doen we?

  • Vrouwen en mannen met borstkanker of hun partners, familie en omgeving een riem onder het hart steken, hen steunen waar nodig via informatie en gespreksavonden
  • Op geregelde tijdstippen houden we een informele, gezellige babbel … zonder enige verplichting
  • Activiteiten zoals wandelingen, relaxatie, knutselen, feestjes, uitstapjes, barbecue, operettebezoek enz.
  • We hebben een besloten Facebookgroep voor als wie nood heeftt aan een schouder, antwoorden zoekt, of lotgenoten. Aanmelden verplicht voor de besloten groep, zodat u voor buitenstaanders onbekend blijft. 

Geef ons de kans om u te steunen, tijdens of na de behandeling. Want een lotgenoot bent u voor de rest van uw leven.

Contactgegevens

Hedera

Victor De Witstraat 54, 2880 Hingene (Bornem) Bekijk in Google maps

Forum

Borstreconstructie na gedeeltelijke amputatie linkerborst

Toen ik 43 jaar was, is een tumor ontdekt...Geen uitzaaiingen...Maar wel operatie, bestraling. Er kan een borstprothese geplaatst worden onder de borstspier! Maar met filers erbij komt de vraagprijs van de chirurg al tot 3.000,- Euro. Da's niet niks.
Iemand goede ervaringen? Met soort operatie en een echt goede chirurg. P.S.: dr. pl. Chirurg Coenen Cl, of  dr. pl. Chirurg Mertens M. niet zo'n goede ervaring.

Re: 9 okselklieren aangetast

Hey Bonnie, hoe gaat het intussen met jou? We zijn al een jaar verder nu.
Ik denk dat geen enkele dokter een prognose uitspreekt maar hou voor ogen dat borstkanker de best behandelbare kanker is en dat je niet voor niets die chemo krijgt.
Probeer positief te blijven.
Zelf had ik in mei 2018 een hormoongevoelige borstkanker en 4 aangetaste oksel klieren zonder doorbraak.
Als je graag via een andere weg contact neemt, lees ik het wel.
Warme groeten
Nancy