Amazone

Amazone is een onthaalcentrum en lotgenotengroep voor vrouwen met borstkanker die vooral in het Waasland werkt. De begeleiding gebeurt door vrouwen die zelf een operatie hebben ondergaan.

Voor elke vrouw die een dergelijke ingreep ondergaat is het een traumatisch gebeuren. Iemand ontmoeten met dezelfde ervaring doet soms wonderen. Een goede begeleiding helpt omdat vrouwen door een borstoperatie of behandeling aangetast zijn in hun diepste vrouw zijn en in hun gevoel van eigenwaarde.

Ziet u het na ontslag uit het ziekenhuis even niet meer zitten of hebt u nood aan een deugddoende babbel? Bel of mail ons.

Ook voor partners en kinderen is dit een pijnlijk gebeuren,  waar ze soms moeilijk over kunnen of durven praten. Daarom willen wij ook hen helpen. Deze ondersteuning gebeurt na afspraak en in privésfeer.

Wij doen ook aan 'buddywerking',  dit is een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat voor (door) een lotgenote in een moeilijke periode.

Amazone organiseert geregeld infonamiddagen in Sint-Niklaas.

Contactgegevens

Amazone

Leopold II-laan, 20, 9100 Sint-Niklaas Bekijk in Google maps

Community

Bent u benieuwd naar het verhaal van anderen? Wilt u zelf uw ervaringen delen? Vind in de online community van Kanker.nl iemand die hetzelfde doormaakt als u.