Forum

Hebt u vragen die u graag eens aan andere patiënten wilt voorleggen? Wilt u uw verhaal kwijt? Hebt u een boodschap die anderen hoop kan geven? Dat kan op dit forum voor lotgenoten.

Vragen over kanker die u liever niet op dit forum ziet verschijnen, kunt u sturen naar de Kankerlijn. Voor specifiek medische vragen verwijzen we u het liefste naar uw behandelend arts. Aarzel niet om hem alles te vragen. Hij kent uw ziekte en het verloop immers het best.

Forum = informatie en sociaal netwerk

Het lotgenotenforum https://forum.allesoverkanker.be is een informatie- en sociaal netwerk voor patiënten met kanker of voor mensen uit hun omgeving Het lotgenotenforum https://forum.allesoverkanker.be is een informatie- en sociaal netwerk voor mensen met kanker, hun partner, kinderen, ouders of andere mensen uit hun omgeving

Op een discussieforum kunt u op een eenvoudige manier met mensen communiceren over een bepaald onderwerp. Het lotgenotenforum van Kom op tegen Kanker is er voor wie zelf kanker heeft (gehad) en voor mensen uit hun omgeving. Iedereen kan hier zijn verhaal kwijt, lotgenoten vinden, vragen stellen ... Om zelf berichten te schrijven moet u zich registreren door een naam (zelf te kiezen) en e-mailadres op te geven. Gewoon lezen op het forum kan zonder registratie.

Een zestal sociaal werkers van Kom op tegen Kanker volgt het forum dagelijks op als moderator. Tussenkomen in discussies doen de moderatoren maar weinig. Het blijft een forum voor en door mensen met kanker – iedereen moet zich vrij voelen om te schrijven wat hij/zij wil. Spam (ongewenste post) of sluikreclame wordt uiteraard wel verwijderd, en als een discussie kwetsend of beledigend wordt, grijpen de moderatoren ook in. Het forum wordt niet nagelezen op medische correctheid.