Mijn Kwartier

Online zelfhulpprogramma van één kwartier per dag waarmee u negatieve gedachten leert stil te leggen en tot het besef komt dat uw problemen opgelost zullen geraken. Helpt om de focus gericht te houden op wat wel goed gaat. Biedt dagelijks 15 minuten begeleiding bij stress, angst, vermoeidheid, burn-out of depressie en dat gedurende één of meerdere maanden. Wat u krijgt: wekelijks video's met uitleg, theorie en tips door een arts, nieuwe praktische oefeningen en opdrachten, grafieken met uw vooruitgang, een evaluatie met verslag voor uw arts, enz. Gepersonaliseerd en ontwikkeld door artsen, gebaseerd op wetenschappelijke studies.

Aandachtspunten van onze adviesgroep
Voor wie tijd (en geld) heeft en over de nodige skills beschikt is Mijn Kwartier een prima programma om te helpen stress en burn-out  tegen te gaan. Voordeel: je kunt onmiddellijk starten, nadeel: voldoende zelfkennis en zelfredzaamheid zijn nodig.
Product van een commerciële partner.

Voor wie is de app?

Voor wie kampt met stress, angst, depressie of burn-out.

Door wie is de app gemaakt?

Commerciële partner: dr. Paul Koeck, algemeen directeur en oprichter van COACHTEAM en van het Centrum voor Stressbegeleiding.

Hoeveel kost de app?

Betalend (55 euro voor de eerste maand).

In welke talen is de app beschikbaar?

Nederlands, Engels en andere talen.

Onze beoordeling
Beschikbaar op
Categorie

Waar vind ik de app?

Website

Bekijk ook deze apps