Fast Budget

Fast Budget (in het Nederlands 'Kosten Manager') is een budgetapp om uw geld gemakkelijk en op een heel flexibele manier te beheren. Zo ziet u hoeveel u waaraan uitgeeft en kunt u een budget opstellen waarbij u wordt gewaarschuwd als u te veel uitgeeft. Registreren is niet nodig, en dat maakt de app gemakkelijk en toegankelijk.

De app heeft een aanpasbare overzichtspagina waarmee u alle belangrijke informatie in één oogopslag ziet. Met tools om uw geld beter te beheren, zoals allerlei grafieken en een kalender. U kunt uw financiën categoriseren en automatiseren. Een leuke extra toevoeging is dat u uw gegevens per dag, week en maand kunt ordenen. Daarnaast kunt u ook een jaarlijkse, maandelijkse en wekelijkse begroting maken. Deze gegevens kunt u vervolgens importeren en exporteren, bijv. naar uw computer of Dropbox. Om te zorgen dat u uw data niet kwijt raakt, kunt u een back-up maken op een SD-kaart. Ook kunt u uw gegevens beschermen met een wachtwoord.

Aandachtspunten van onze adviesgroep
Een uitgebreidere budgetapp dan Wakosta. Met een snelstartgids om vlot aan de slag te kunnen. U kunt zelf subcategorieën toevoegen van uitgaven en inkomsten (bijvoorbeeld medicatie, artsenbezoek, tegemoetkomingen, enz.). Er is klantenondersteuning via e-mail en een pagina met veelgestelde vragen. Met de betalende versie kunt u bijvoorbeeld gegevens synchroniseren tussen mobiele telefoon en laptop en downloaden als pdf of excel-file.

Voor wie is de app? 

Voor iedereen.

Door wie is de app gemaakt?

Ferapps.

Hoeveel kost de app?

Basisversie is gratis, extra functionaliteit betalend.

In welke talen is de app beschikbaar?

Nederlands en andere talen.

Onze beoordeling
Beschikbaar op
Categorie