De Rijp, De Rijp
17 mei
09.00u (tot 24 mei 17.00u)

Zowel mantelzorger als de zieke partner genieten van de prachtige omgeving

Georganiseerd door

Groepsreis op maat van mantelzorgers in De Rijpvan 17/05/2019 tot 24/05/2019

  • In de omgeving van Amsterdam
  • Volledig aangepast verblijf
  • Ervaringen delen met andere mantelzorgers
  • Geniet van de prachtige omgeving van de Eilandspolder
  • Mooie excursiemogelijkheden

Deze unieke vakantieformule is gericht op mantelzorgers, die dag in dag uit, zorg dragen voor hun partner of familielid. Er kan samen maar zeker ook apart ontspannen worden. Er is een buddywerking waarbij de hele zorg overgenomen kan worden. 

Jouw vakantieverblijf

De Rijp staat bekend als het mooiste dorp van Nederland. Als je er eenmaal bent geweest, zal je dat kunnen beamen! De Buurtjes (het oudste gedeelte van De Rijp), het Raadhuis en de Amsterdams aandoende grachtenpanden maken van De Rijp een gezellig, knus dorp. Wandelen door het centrum van De Rijp brengt je eeuwen terug in de tijd. In de buurt liggen tevens heel wat aantrekkelijke dorpjes en steden te wachten op een bezoekje.
Hotel De Rijper Eilanden is gelegen in het westen van Nederland, een dertigtal km boven Amsterdam en ongeveer 500 m van het centrum van De Rijp. De zeer ruime kamers zijn perfect toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ze zijn voorzien van douche, toilet, tv en telefoon. Er is wifi aanwezig in het hotel. Alle verdiepingen zijn drempelvrij, zo zijn ook de lounge en de theaterzaal volledig toegankelijk. Er is een gezellige eetruimte en een erg ruime bar. Dieetmaaltijden zijn mogelijk.
Ter plaatse kan je talloze excursies vastleggen, zo kan je bijvoorbeeld een uitje maken naar Amsterdam. Met zijn talloze musea en bezienswaardigheden, is deze stad absoluut een bezoek waard.

Meer info en direct boeken? KLIK HIER

Inschrijven

Organisatie: Samana
E-mailadres: info@samana.be
Telefoon: 003222464773

Adres

De Rijp

Zuiddijk 2a, MA1483 De Rijp
Bekijk in Google maps