Zele, Lokaal Dienstencentrum De Welle
21 aug
09.00u - 12.00u

Zorgmassages LDC De Welle Zele

Georganiseerd door

Wil je zelf eens een zorgmassage ervaren? Onze vrijwilligers geven wekelijks massages aan kankerpatiënten op afspraak.
Zorgmassage is een specifieke aanrakingstherapie die is aangepast aan de noden van kankerpatiënten. We vertrekken hierbij vanuit jouw wensen en behoeften. We stellen je vooraf enkele vragen zodat we jou een aangepaste massage kunnen bieden. Onze vrijwilligers zijn gebonden aan het beroepsgeheim. De massage duurt ongeveer één uur. We werken met natuurlijke olie die gemakkelijk kan worden verwijderd. De zorgmasseur respecteert jouw privacy en zorgt voor een goede sfeer zodat je gemakkelijker kunt ontspannen. Iedereen mag genieten van een massage. Onze vrijwilligers kunnen goed omgaan met moeilijke thema’s, zoals een stoma, een haarwerk of littekens . Vele mensen gaan tijdens hun ziekte op zoek naar aanvullende therapie om hun behandeling draaglijk te maken of herstel te bevorderen. In vele landen is massage een van de meest gebruikte complementaire therapie. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt de mogelijkheden van zachte massages in het verlichten van gezondheidsklachten. Angst, vermoeidheid, depressie, misselijkheid en pijn kunnen verminderen door zorgmassages

De massages gaan door in het Lokaal Dienstencentrum De Welle in Zele. De kostprijs is 1 € per massage en je kan op basis van de beschikbare plaatsen maximum 3 keer inschrijven. De eerste keer dien je je aan te melden via het psychosociaal supportteam/dagziekenhuis oncologie van het Sint-Blasius ziekenhuis in Dendermonde: 052/ 25.25.14.

Om praktische redenen wordt er gevraagd om zelf 2 badhanddoeken te voorzien.
De vrijwilligers-zorgmasseurs hebben een specialisatie/opleiding gevolgd. Voor meer informatie hierover kan je terecht bij VZW Zorgmassage.

Indien je na inschrijving door omstandigheden toch niet aanwezig kan zijn, gelieve het LDC De Welle dan tijdig telefonisch te verwittigen via 052/45.68.51.

Inschrijven

Bij: Aanmelden via AZ Sint Blasius of contact via LDC De Welle
Organisatie: LDC De Welle + AZ Sint-Blasius Dendermonde
Telefoon: 052/45 68 56 (LDC De Welle) of 052/ 25.25.14 (AZ Sint-Blasius)

Adres

Lokaal Dienstencentrum De Welle

Koevliet 3, 9240 Zele
Bekijk in Google maps