De Haan-Vosseslag, OZ vakantieverblijven De Haan
11 dec
17.00u

Yoga en me-time weekend (De Haan)

Georganiseerd door

Yoga en me-time weekend - OZ vakantieverblijven in De Haan (B) - 11-13 december 

Ontspannen met yoga en meditatie: Op een prachtige locatie aan zee ga je aan de slag met verschillende soorten yoga en meditatietechnieken. Je ervaart de positieve invloed op lichaam en geest. Na een ontspannen strandwandeling nog even naar de sauna of het zwembad en het laatste spatje stress glijdt van je af.

‘’Bepaalde complementaire behandelingen kunnen er mee voor zorgen dat de patiënt de last van de diagnose en de behandeling beter kan dragen en zich psychisch sterker voelt'' 

Psychisch sterker : Leven met een ernstige ziekte als kanker is een hele beproeving. Behalve de lichamelijke ongemakken die de behandeling met zich meebrengt, worden kankerpatiënten geconfronteerd met allerlei zorgen en onzekerheden. Bepaalde complementaire en alternatieve behandelingen kunnen een patiënt helpen om weer een emotioneel evenwicht te vinden. Denk bijvoorbeeld aan meditatieyoga, mindfulness en relaxatietherapie. Deze behandelingen kunnen er mee voor zorgen dat de patiënt de last van de diagnose en de behandeling beter kan dragen en zich psychisch sterker voelt. Maar het is verstandig om hier over te praten met de behandelde arts.

Aanbod vitaliteitsweekends > https://www.oz.be/vakantie/vitaliteitsweekends
info rond complementaire & alternatieve behandelingen: 

Inschrijven

Bij: OZ
Organisatie: OZ vakanties
Telefoon: 078 15 81 81

Adres

OZ vakantieverblijven De Haan

Driftweg 140, 8420 De Haan-Vosseslag (lokaal: Duinbos)
Bekijk in Google maps