Kortrijk , Campus Reepkaai
24 jun
14.00u - 17.00u

Workshop mini-album

Georganiseerd door

De diagnose en/of de behandeling van kanker brengt je onvermijdelijk in confrontatie met angst, stress en rusteloosheid. Creatieve activiteiten zorgen voor afleiding en ontspanning tijdens deze periode. Daarom organiseren we creatieve sessies voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. 

Tijdens de workshop "mini-album"op woensdag 24 juni leren we een album maken waar je eigen foto’s in kan verwerken. Een mooi aandenken, maar dan zelf gemaakt! Ideaal met de zomer voor de deur. Het is heel eenvoudig en ontspannend om te doen. De basis is scrappapier, beschikbaar in alle kleuren. Daarna wordt met behulp van een snijmal in de gepaste vorm getekend en gesneden. Vervolgens kiezen we een achtergrondpapier (er wordt een ruim aanbod voorzien: modern, retro, kerst, verjaardag, geboorte, neutraal, vakantie, ...). Hier boven komen er plaatjes of eigen foto's op.

Alles van materialen wordt voorzien, maar misschien is het wel goed mocht je enkele knipsels meedoen die je leuk vindt of foto's die je al in het album wenst te steken. Zo ga je naar huis met een resultaat die helemaal jouw ding is! Gelieve ook een schaar mee te brengen.

Buiten dit hoef je niks mee te brengen naar de activiteit. Koffie, thee en water zijn voorzien.
Inschrijven is gratis. 

 

Tot dan! 

Inschrijven

Adres

Campus Reepkaai

Reepkaai 4 , 8500 Kortrijk (lokaal: Erasmuszaal)
Bekijk in Google maps