Bornem, A Touch of Rose
17 mei
12.00u - 16.00u

Workshop Look good, feel better voor vrouwen GEANNULEERD DOOR CORONA

Georganiseerd door

Het is niet prettig maar wel heel normaal om last te ondervinden van een grauwe teint of een vermoeide uitstraling. Uw lichaam krijgt het hard te verduren omwille van het ziek zijn en de behandeling.  Gelukkig kan u onder begeleiding van een deskundige schoonheidsconsulente en een goed opgeleide zorgvrijwilliger, tijdens deze workshop hele eenvoudige tips & tricks aanleren om hier beter mee om te gaan.

U leert in een kleine groep de basisprincipes van een goede huidverzorging en make-up, om zo nevenwerkingen van de behandeling enigszins op te vangen. Komen aan bod: de huid reinigen, een dagcrème gebruiken, wenkbrauwen bijtekenen, vlekken camoufleren, aangepaste make-up gebruiken, advies over de keuze van haarprothese, haarbanden en sjaals.

Look good, feel better heet het project, want wie er goed uitziet, voélt zich meestal ook beter. Het project is mogelijk dankzij de steun van cosmeticahuis Estée Lauder-Clinique, en door de samenwerking van vele ziekenhuizen en inloophuizen in Vlaanderen met Kom op tegen Kanker.

De workshop is gratis.

Inschrijven

Bij: Kristel De Bleser
Organisatie: AZ Rivierenland Bornem
Telefoon: 03 890 59 36

Adres

A Touch of Rose

Rijkenhoek 6, 2880 Bornem
Bekijk in Google maps