Brasschaat, AZ Klina
6 sep
12.00u - 16.30u

Workshop Look good, feel better voor vrouwen GEANNULEERD DOOR CORONA

Georganiseerd door

Het is niet prettig maar wel heel normaal om last te ondervinden van een grauwe teint of een vermoeide uitstraling. Uw lichaam krijgt het hard te verduren omwille van het ziek zijn en de behandeling.  Gelukkig kan u onder begeleiding van een deskundige schoonheidsconsulente en een goed opgeleide zorgvrijwilliger, tijdens deze workshop hele eenvoudige tips & tricks aanleren om hier beter mee om te gaan.

U leert in een kleine groep de basisprincipes van een goede huidverzorging en make-up, om zo nevenwerkingen van de behandeling enigszins op te vangen. Komen aan bod: de huid reinigen, een dagcrème gebruiken, wenkbrauwen bijtekenen, vlekken camoufleren, aangepaste make-up gebruiken, advies over de keuze van haarprothese, haarbanden en sjaals.

Look good, feel better heet het project, want wie er goed uitziet, voélt zich meestal ook beter. Het project is mogelijk dankzij de steun van cosmeticahuis Estée Lauder-Clinique, en door de samenwerking van vele ziekenhuizen en inloophuizen in Vlaanderen met Kom op tegen Kanker.

De workshop is gratis.

Inschrijven

Bij: Erika Heyligen
Organisatie: AZ Klina
Telefoon: 03 650 50 59

Adres

AZ Klina

Augustijnslei 100, 2930 Brasschaat (lokaal: auditorium 1)
Bekijk in Google maps