Eeklo, Huyse NesTelt
28 jun
09.30u - 12.30u

Workshop 'look good, feel better' (voor mannen)

Georganiseerd door

U hebt last van acne of oedeem, u ondervindt last bij het scheren, u hebt vragen bij de verzorging van handen en voeten, u hebt een vermoeide uitstraling ? Dat is niet prettig, maar wel heel normaal. Uw lichaam krijgt het hard te verduren door de ziekte en bovendien kunnen de behandelingen voor onaangename nevenwerkingen zorgen. Daarom organiseert Kom op tegen Kanker in samenwerking met Huyse NesTelt een workshop ‘look good, feel better voor MANNEN’ en u bent van harte welkom.
Een Kom op tegen Kanker-consulente vertelt hoe u uw huid kunt verzorgen en er snel beter kunt uitzien. U krijgt ook tips rond scheren, hand- en voetverzorging, hoofdbescherming en specifieke problemen als lymfoedeem of paarse vlekken in het gezicht, acné enz. Ondertussen geniet u van een deugddoend voetbad. Gedurende de workshop probeert u alles samen uit. Het is tegelijk ook een gelegenheid om met lotgenoten in contact te komen.

Er is ook een zorgvrijwilliger van Kom op tegen Kanker ter ondersteuning aanwezig. Het project is mogelijk dankzij de steun van cosmeticahuis Estée Lauder-Clinique.

De workshop gaat door in Huyse NesTelt, een open huis en warme plek waar mensen met kanker en hun omgeving elkaar ontmoeten, een luisterend oor vinden, informatie kunnen inwinnen en deelnemen aan een waaier van activiteiten. Huyse NesTelt wil ondersteuning bieden en een laagdrempelige ontmoetingsplaats zijn waar mensen met of na kanker, naasten en nabestaanden terecht kunnen.
Meer info : https://www.vzwhuysenestelt.be/

De workshop is gratis.

Inschrijven

Organisatie: Huyse NesTelt
Telefoon: 0470/11 35 52

Adres

Huyse NesTelt

Roze 150, 9900 Eeklo
Bekijk in Google maps