Brasschaat, AZ Klina
11 dec
12.00u - 15.30u

Workshop Look good, feel better

Georganiseerd door

U hebt een grauwe teint, u verliest uw haar en wenkbrauwen, u hebt een vermoeide uitstraling? Dat is niet prettig, maar wel heel normaal. Uw lichaam krijgt het hard te verduren door de ziekte en bovendien kunnen de behandelingen voor onaangename nevenwerkingen zorgen. In een workshop leert u hoe u er snel beter kunt uit zien met een goed verzorgde huid, een leuk sjaaltje … Ook al bent u moe en hebt u er weinig zin in, probeer toch een paar dingen uit. Wedden dat u verrast zult zijn over het positieve effect?

In een kleine groep leer je de basisprincipes van een goede huidverzorging en make-up, om zo nevenwerkingen van de behandeling enigszins op te vangen. Komen aan bod: de huid reinigen, een dagcrème gebruiken, wenkbrauwen bijtekenen, vlekken camoufleren, aangepaste make-up gebruiken, advies over de keuze van haarprothese, haarbanden en sjaals.

Look good, feel better heet het project, want wie er goed uitziet, voélt zich meestal ook beter. Schoonheidsspecialistes van Kom op tegen Kanker begeleiden de sessies. Het project is mogelijk dankzij de steun van cosmeticahuis Estée Lauder-Clinique.

Inschrijven

Bij: Erika Heyligen
Organisatie: AZ Klina
Telefoon: 03 650 50 59

Adres

AZ Klina

Augustijnslei 100, 2930 Brasschaat (lokaal: Auditorium 1)
Bekijk in Google maps