Workshop "Look good, feel better"

Leuven
-
31 mei 2023

Look good, feel better is de naam van een gezamenlijk project van Kom op tegen Kanker en verschillende ziekenhuizen in Vlaanderen. Samen organiseren zij workshops over verzorging en make-up voor kankerpatiënten, met steun van cosmeticahuis Estée Lauder-Clinique.

Ook in het Inloophuis willen wij graag de workshop Look good, feel better aanbieden! We organiseren een eerste bijeenkomst op woensdag 31 mei, van 10 tot 12.30u. De workshop wordt gegeven door Belinda De Ryck, een ervaren experte, aan een beperkte groep deelnemers zodat ze voor iedereen voldoende tijd kan maken. 

In de workshop leer je zeer concreet hoe je er snel beter kunt uitzien met een goed verzorgde huid, wat kleur, een leuk sjaaltje … Belinda leert je hoe je met kleine en makkelijke handelingen meteen een verschil kunt maken. Wedden dat je verrast zult zijn over het positieve effect?

 

We nodigen je graag uit om deel te nemen aan deze fijne en verzorgende workshop, samen met lotgenoten.

Inschrijven kan via de inschrijvingsknop of telefonisch (016 19 07 07), deelname is gratis.

De workshop vindt plaats in het Inloophuis zelf, Koning Leopld I-straat 33, 3000 Leuven. Het Inloophuis is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer: Station Leuven, bushaltes rector De Somerplein of J. Stas. Parkeren kan vlakbij in stadsparking Ladeuze (Monseigneur Ladeuzeplein). 

Georganiseerd door

Wanneer
-
Adres
Inloophuis Leuven

Koning Leopold I-straat 33
3000 Leuven
België

Open in Google Maps
Info / Inschrijving

Andere activiteiten van deze organisator

28 mrt 2024

Workshop Look Good Feel Better (AZ Oudenaarde)

Kom op tegen Kanker
Oudenaarde
28 mrt 2024

Zorgmassage (09.30u)

Inloophuis Leuven
Leuven
28 mrt 2024

Zorgmassage (10.30u)

Inloophuis Leuven
Leuven