Antwerpen, ZNA Stuivenberg
25 okt
13.00u - 14.30u

Workshop Look good feel better

Georganiseerd door

Iedereen ziet er graag goed uit. En wie er goed uitziet, voelt zich ook beter en heeft meer zelfvertrouwen. Dat is zo voor wie gezond is, maar zeker ook voor wie ziek is.

U hebt een grauwe teint, u verliest uw haar en wenkbrauwen, u hebt een vermoeide uitstraling? Dat is niet prettig, maar wel heel normaal. Uw lichaam krijgt het hard te verduren door de ziekte en bovendien kunnen de behandelingen voor onaangename nevenwerkingen zorgen. Een deskundig en ervaren schoonheidsconsulente vertelt u hoe u er snel beter kunt uit zien met een goed verzorgde huid, een leuk sjaaltje … Ook al bent u moe en hebt u er weinig zin in, probeer toch een paar dingen uit. Wedden dat u verrast zult zijn over het positieve effect? Look good, feel better, want wie er goed uitziet, voelt zich meestal ook beter.

Look good, feel better is een gezamenlijk project van Kom op tegen Kanker en heel wat ziekenhuizen in Vlaanderen. Samen organiseren zij workshops over make-up en verzorging voor kankerpatiënten.

Deze workshop start om 13u en loopt tot 14u30.
Voor wie wil, volgt aansluitend een babbelmoment onder lotgenoten bij een heerlijk kopje koffie en met de ondersteuning van KotK-zorgvrijwilligers, van 14u30 tot 16u.

Inschrijven

Bij: Céline Jenné
E-mailadres: c.jenne@zna.be
Telefoon: 03 217 74 42

Adres

ZNA Stuivenberg

Lange Beeldekensstraat 267, 2060 Antwerpen (lokaal: Dagziekenhuis oncologie - afdeling C4)
Bekijk in Google maps